Kiválasztott Szűrők

Nokian Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A legjobb téli gumik kínálója a Nokian gumi gyártó

A Nokian Tires gumiabroncsokat gyárt személyautókhoz, SUV-khoz és kisteherautókhoz. A Nokian márkájú gumiabroncsokat több mint 60 országban értékesítik. A Nokian Tires 1934-ben tervezte az első téli gumiabroncsokat, és több téli gumiabroncs szabadalommal rendelkezik, mint bármely más gyártó. A Nokian gumiabroncsok téli gumiabroncsairól ismertek leginkább, amelyeket nem szabad összetéveszteni a 4 évszakos gumiabroncsokkal. A Nokian téli gumiabroncsait a kritikusok kedvencei közé sorolták, és számos publikációban elfogadták a téli vizsgálati eredményeket.

A Nokian alacsony gördülési ellenállással rendelkező téli gumiabroncs-modelleket is tervezett, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással. A Nokian volt az első olyan vállalat, amely gumiabroncsot gyártott, amely egész évben lehetővé tette a futófelület oldalirányú és középső oldalán különböző futófelület-mintázatot. Az egyik mintát a télre optimalizálták, és egy másik mintát a 4 évszakosak mintájára terveztek.

A Nokian Tires volt az első gumiabroncsgyártó a világon, aki teljes mértékben kiküszöbölte a magasan aromás olajokat a gyártási folyamatból. A lágyítószereket a futófelület gyártásánál használják, és megkönnyítik a gumi összetételét, tartalmaznak policiklikus aromás szénhidrogéneket, rákkeltő anyagot, és kis aromás olajokkal vannak helyettesítve. 2006-ban a Nokian Tires elismerést kapott az Európai Környezetvédelmi Díj finnországi fordulójában.

A Nokian gumiabroncsok iránti kereslet szezonális, hiszen a vállalat értékesítése nagy százalékban téli gumiabroncsokból áll, de a nyári és az időjárási gumiabroncsok fejlesztésével szezonális ingadozásokkal csökkent. A vállalat szerint a személygépkocsi és a gumiabroncs értékesítésének több mint 80 %-a téli gumiabroncsokból tevődik össze. A téli gumiabroncs-értékesítés erős szezonalitást mutat, a kiskereskedelmi forgalom 30 %-át pedig az első hóesést követő tíz napon belül teszi ki, ami kihívásokat jelent a termelésben és szállításban.

A Nokian Tires nem ad el az autógyártóknak, hanem inkább a nyereségesebb fogyasztói gumiabroncs-pótlásra és a téli gumiabroncsok piacának javítására koncentrál. A gyártó a legmagasabb piaci részesedéssel rendelkezik a finn személyautógumi-piacon.

Haszonjárművek Nokina gumiabroncsai

A Nokian gumik a Nokian Hakkapeliitta márka alatt értékesített teher- és buszabroncsokat gyárt. A kormányzás, a vontatás és a pótkocsi gumiabroncsok forgalmazását jelenti ez. A Nokian Heavy Tires Ltd az erdészeti, ipari gépek és mezőgazdaság speciális gumiabroncsainak gyártója. Termékeit eredeti berendezésként is értékesítik a csere gumiabroncs-piacon. A Nokian Tires számos termékcsaládot gyárt, köztük a Tractor Industrial 2 és a Country King. A Nokian Tires az erdészeti gumiabroncsok világpiaci vezetője, amelyek a Nokian Heavy Tires leányvállalatának egyik legfontosabb termékei.

Gumiabroncsokkal kapcsolatos termékek

A Nokian gumiabroncsok anyagokat is gyártanak a használt gumiabroncsok újrafutózásához és felújításához. A Nokian Noktop és az iparág versenytárs Kraiburg termékei az európai piacon újrahasznosítható anyagok nagy részét termelik. A RoadSnoop Pressure Watch, a versenyautók gumiabroncsnyomás-ellenõrzõjét a Nokian Tires is gyártja.

A Nokian gumiabroncs árak elérhetőek bárkinek

Honlapunk segítségével megtalálhatja az olcsó Nokian gumikat, ami nem nehéz, hiszen a Nokian törekszik gazdaságos opciókat kínálni. A téli gumiváltáshoz mindenképpen ezt a gumi márkát ajánjljuk. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1135
továbbiak megtekintése 20
ebből 1135
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé