Kiválasztott Szűrők

Falken Eurowinter HS01 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Árkategória

Falken EuroWinter HS01

Az Auto Bild nagyszabású 2018. évi téli gumiabroncs tesztje során a EuroWinter HS01 Falken gumihoz méltóan jó minősítést kapott. A tesztelők arra a következtetésre jutottak ez a konstrukció egy jól kiegyensúlyozott téli gumiabroncs, biztonságos kezelhetőséggel havas és száraz időben, kiváló a tervezésben. Illetve a Falken EuroWinter HS01 ára alacsony a kategóriájához és a teljesítményéhez képest.

Egy igazán jó téli gumi: Falken EuroWinter HS01

A havon való tapadás és a száraz úton való kezelhetőség is jó minősítéssel zárt. „Örülünk a teszt eredményének” - mondta Markus Bögner, a Falken Tire Europe ügyvezető igazgatója. „Minden kategóriában jó eredményt kaptunk. Az erősségeink listája egyértelmű bizonyítékot szolgáltat arra, hogy mérnökeink olyan gumiabroncsot fejlesztettek ki, amely képes megbirkózni az európai utak kihívásaival.”

A futófelület, ami alkalmazkodik

A Falken EuroWinter HS01 gumi felülete középről induló keresztirányú árkokkal és kapcsolódó lamellákkal van ellátva. Ennek köszönhetően kitűnő tapadást biztosít a hideg téli napokon a latyakos és nedves útfelületeken. Az intelligens mintázati kialakítás minden körülményhez alkalmazkodik, így tartós és megnövelt teljesítményű érintkezési felületet szolgáltat a jobb tapadás érdekében. A Falken EuroWinter HS01 gumiabroncs kopása egyenletes, így a teljes élettartam jóval kitolódik. Ez többek között a körkörös oldalsó profinak köszönhető.

4D NANO DESIGN-nal ellátott gumiabroncs: Falken EuroWinter HS01

A Falken mérnökei szerint a nagy teljesítményű anyagok fejlesztése alapvető fontosságú az új gumiabroncsok kifejlesztéséhez. Az innovatív anyagok kifejlesztése azonban nem könnyű feladat, mivel a Falken EuroWinter HS01 gumik molekuláris szerkezete és a különféle vegyületek tulajdonságai közötti kapcsolódási viszonyok rendkívül összetettek. A cég 4D NANO DESIGN megoldása a legmodernebb szabadalmaztatott szimulációs technológiákat alkalmazta az új anyagok kifejlesztéséhez. Ehhez a K Computer-t, a világ egyik legerősebb szuperszámítógépét használták fel, hogy az új anyagok teljesítményét nano méretben tervezhessék meg. Lehetővé téve számunkra, hogy kinyerjék az egyes komponensek rejtett lehetőségeit. A Falken EuroWinter HS01 ár összehasonlítása esetén nehéz még egy olyan terméket találni, amit ennyire alaposan megterveztek.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 174
továbbiak megtekintése 20
ebből 174
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé