Kiválasztott Szűrők

Riken Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Riken gumiabroncs gyártó minőséget és kímélő árat nyújt

A Riken egy népszerű Michelin gumiabroncs-márka. A Riken gyárat eredetileg Japánban hozták létre 1917-ben, mint a fizikai tudományt és vegyi kutató céget. A név valójában a Riken Gomu rövidítése volt, a cég eredeti neve. A Riken 1979-től kezdte el az Egyesült Államokba irányuló gumiabroncsok gyártását. Ezután a vállalat ugrásszerűen növekedett és Európába is exportált, majd teljes körű gumiabroncs gyártóvá vált.

1992-ben a Riken márkát a Michelin Okamoto Tire Corporation céggel jegyeztette be. A Michelin felvásárlása után a márkát Rikennek nevezte el, amerikai módon. A Michelin a világ vezető gumiabroncsgyártójának nevezhető. A sokoldalú ipari óriás, a Michelin a gumiabroncs márkák legjobbja. Világszerte több mint 170 országban a Michelin élenjáró szerepet tölt be számos gumiabroncs-piacon.

Az innováció, a technológia és a minőség egyike azoknak a kulcsfontosságú szempontoknak, amelyek megakadályozták a Michelint, hogy más vegye át a stafétát. A Riken egy olyan márka, amely Európa számos övezetében oszlik meg. A márka gumiabroncsokat állít elő az utasszállító, vagon és teherautók piacán. A Riken rendkívül kedvező áron kombinálja az esztétikát és a technológiát, hogy az európai időjárásnak megfelelő gumiabroncsokat hozzon létre.

A Riken gumik minősége verhetetlen

A Tire Rack hordozza a Riken Raptor teljesítménycsaládot és a szezonális gumiabroncsok turnéját a személygépkocsik és a kis crossoverek terén.

A Riken gumiabroncsokat úgy alakították ki, hogy a teljesítmény és a kontroll egyensúlyát elfogadható áron kínálják. Olcsó Riken gumi vásárlása nem lehetetlen feladat, e téren honlapunk számos segítséget kínál az érdeklődőknek. A Riken Raptor sorozatba három típust terveztek: HR, VR és ZR. A Raptor sorozat fejlett futófelület-összetevőket és irányított futófelület-mintákat alkalmaz, hogy a gumiabroncs komoly tapadást biztosítson nedves és száraz felületeken egyaránt. Ez a sorozat kiváló tapadást és kezelhetőséget kínál egyedülálló kialakítással, amely a tömegekhez szól. A nagyszerű kezelhetőség érdekében a Raptor sorozat kialakításánál egy irányított futófelület mintázatot készítettek fejlett futófelület összetevőkkel.

Minden Riken gumiabroncsot a kényelem és nyugalom érdekében fejlesztettek ki. A gumiabroncsok számítógéppel fokozottabb futófelület kialakítással készülnek, így a gumiabroncs kényelmes utazást biztosít. A kerékpántvédők a tervezés során integrálódnak, hogy csökkentsék a gumi sérülésének esélyét. Az alak nagy sebességgel történő megtartására tervezve az oldalfalak jól megmunkáltak, így a gumiabroncs gyors reagálást biztosít a kanyarok során.

Hogyan vásároljunk új Riken gumiabroncsot?

A Riken gumi kiváló termékeket kínál, amelyek még jobb árcédulákkal bírnak. Vásárolna, de nem tudja, hol kezdjen? Nos, Riken gumiabroncs vásárlásnál (ahogy más abroncsok esetében is) tisztában kell lennie a szükséges paraméterekkel. Tudnia kell, milyen típusú gépjármű számára vásárolna, általában hogyan használja az autót pl. hosszú utakra, rövid utakra, gyakran autópályán stb. Lehetséges, hogy a szezonális váltás miatt keres új téli vagy nyári gumiabroncsokat. Ezek után ellenőrizze autója gumijainak oldalfalán a méretet, majd keresőnk segítségével pár kattintás után akár meg is rendelheti új Riken gumiabroncsait.

Sőt, ha szeretné, az Önhöz legközelebb eső gumiszervizek elérhetőségeit is megtalálhatja, így időt, energiát és pénzt spórolhat az itt szerzett információk alapján. Sikeres új autógumi vásárlást kívánunk!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 337
továbbiak megtekintése 20
ebből 337
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé