Kiválasztott Szűrők

Fortune Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Nem bízza a szerencsére a Fortune gumi gyártó

A Fortune gumiabroncs márkája, a Prinx Chengshan Tire Company anyavállalatának hatalmas technikai szakértelme, innovatív kutatása és hosszú gumiabroncsgyártási története alapján eredetileg egy erős és kiváló minőségű TBR portfolióval indult el.

Az utasok, a 4x4 és a nyerges gumiabroncsok iránti nagy igény miatt a vállalat úgy döntött, hogy kiterjeszti a termelést, és most a Fortune jó minőségű gumiabroncsokat kínál nagy gazdasági értékkel a modern Kínából, technológiával vezérelt minták széles választékával.

2006-ban a Chengshan és a Cooper Tire and Rubber Company (Egyesült Államok) létrehozott egy közös vállalatot - a Cooper Chengshan (Shandong) Tire Company Ltd.-t (CCT), amely 8 sikeres együttműködést élvezett. Ebben az időszakban a Fortune világszerte erősítette hírnevét és értékesítését, viszonylag rövid története ellenére a márkát több mint 100 országba exportálják.

A Fortune gumik minősége maga a megbízhatóság

A Fortune Tire világhírű hírnevet épít fel jó minőségű és nagy teljesítményű gumik által. A Fortune gumiabroncsokat több mint 100 országban és régióban értékesítik szerte a világon. A Fortune Kína jól ismert védjegye, Kína 500 legértékesebb márkájának egyike. Első osztályú nagy hírnévnek örvend a kínai gumiabroncs-iparban. A Kínai Super Truck Grand Prix kizárólagos gumiabroncs-szponzora az egymást követő öt évig. A vegyesvállalat után új konnotációt kaptak. Ez egy fontos márka a Prinx Chengshan számára, hogy segítse. És ennek köszönhetően a Fortune teherautó- és buszradiális gumiabroncsokat most is jól értékesíthetik otthon és külföldön egyaránt.

Fotrune gumiabroncs árakról

Keressen olcsó Fortune gumit autója számára. Ezek a remek gazdaságos autógumik lehetőséget kínálnak minden autóvezető számára. Számos autógumit kínálnak, így méretben, felhasználásban mindenképp megfelelő opció.

Honlapunk segítségével pedig könnyen rátalálhat a legmegfelelőbb és legolcsóbb Fortune gumiabroncsra, vagy akár az Önhöz legközelebb lévő gumiszervizre is.

Amit a Fortune gumi vásárláshoz tudni kell

Ez a gumiabroncs kiváló választás lehet minden vezető számára. A Fortune gumi vásárlásakor pénztárca kímélő árakkal is találkozunk. Fortune gumiabroncs vásárlásánál (ahogy más abroncsok esetében is) tisztában kell lennie a szükséges paraméterekkel. Tudnia kell, milyen típusú gépjármű számára vásárolna, általában hogyan használja az autót. Lehetséges, hogy a szezonális váltás miatt keres új téli vagy nyári gumiabroncsokat. Ezek után ellenőrizze autója gumijainak oldalfalán a méretet, majd keresőnk segítségével pár kattintás után akár meg is rendelheti új Fortune gumiabroncsait.

Találja meg a legmegfelelőbb olcsó Fortune gumi típust, és élvezze annak minden előnyét! 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 201
továbbiak megtekintése 20
ebből 201
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé