Kiválasztott Szűrők

Pirelli Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Az egyik kedvenc, a Pirelli motorgumi

A Pirelli Tyres évek óta gyárt motorkerékpár gumiabroncsokat, és ezek az egyik ma kapható gumiabroncs-márka. Termékeik megfelelnek a magas minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság STG szabványainak.

A Pirelli már több éven át a FIM WSBK vezérlőgumija, és megértik, hogy a motorkerékpárok nagyszerű gumiabroncsának fejlesztésének egyik legjobb módja a verseny. Az összes megtanult tapasztalatot és megszerzett tudást közvetlenül a Pirelli motorkerékpár gumiabroncsaiba öntjük, amelyek mindenki számára elérhetőek. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy teljes Pirelli sportbike gumiabroncs-sorozatot kínálunk, beleértve a Race Tyres-t is.

A Pirelli motorkerékpár gumiabroncsokat két egymást követő évben a „legjobb ügyfélelégedettséggel” díjazta a nagyon elismert Canstar Blue, miután 5 csillagot kapott az elégedettségért azoktól az ügyfelektől, akik a Pirelli motorkerékpár gumiabroncsokat vásárolták.

A Pirelli motorgumi árak-érték arány, a nedves kezelés, a száraz kezelés, a megállási képesség és az általános elégedettség szempontjából a Pirelli szintén öt csillagot szerzett.

Motorgumi Pirelli versenytempóban

A Pirelli hosszú története kiemelkedő sikerekkel bír számos versenytechnika területén. Például a Pirelli Scorpion MX versenyzői, 2017-ben is, megnyerték a premier MX1 ​​világbajnokságot, valamint az MX2 világbajnokságot is, amely az MX világbajnokságot lenyűgöző 68 bajnoki eredményhez vezette.

Ausztráliában a Pirelli megnyerte az MX Nationals nyílt bajnokságot és a Super X bajnokság kettős játékát Matt Mossal 2013-ban és 2014-ben, valamint Jay Wilsonnal megnyerte az MX Nationals Pro Lites versenyt. A Superbike versenyen 2015 óta a Pirelli nyeri az ausztrál Superbike-ot a Pirelli Diablo Superbike gumiabroncsokkal.

2017-ben elindul a várt Diablo Rosso robogó és Angel Scooter sorozat, valamint a Scorpion MX32 Mid / Hard az MX-hez és a Scorpion Rally STR kaland motorkerékpárokhoz. A Pirelli az MX Nationals, a BEARS Racing, a VRRC, a QLD és a WA Állami Bajnokság motoros sportolóinak hivatalos gumiabroncsa, valamint az ausztrál Superbike Bajnokság hivatalos gumiabroncs partnere.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 601
továbbiak megtekintése 20
ebből 601
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé