Kiválasztott Szűrők

Michelin Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

Eladó


További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Michelin motorgumi jellemzői

A Michelin a második legnagyobb motorgumi gyártó, és a piacon a legfontosabb gumiabroncs fejlesztők. A Michelin motorgumik a sík gumiabroncsok koncepciójának bemutatása és a radiális gumiabroncsok feltalálása érdekében optimális biztonságot, megbízhatóságot és nagy teljesítményű termékeket eredményeznek.

A Michelin technológia fejlett regeneratív technológiájuk révén tartósságot, biztonságot és optimális teljesítményt ígér. A Michelin motorgumik láthatatlan hornyokat rejtenek magukban, amelyek a gumiba vannak rejtve, és amikor a gumiabroncs kopott, kiszélesedik. A nagy tapadású kivitel nagy mennyiségű szilícium-dioxidot tartalmaz, amely előnyös az erősebb tapadáshoz, és napraforgóolajat, hogy megőrizze rugalmasságát hideg időben is.

A Michelin motorgumik biológiailag lebontható szerves anyagokat használnak, hogy egy teljesen újrahasznosítható terméket hozzanak létre, amely utánozza a természetes folyamatokat. A 3D-s nyomtatási képesség lehetőséget ad a futófelületek percekben mérhető nyomtatására, az útviszonyoktól, a rendeltetési helytől és az éghajlattól függően. A járművezetőt tájékoztatják a gumiabroncsok állapotáról és a futófelület mintázatáról, anélkül, hogy otthonuk kényelmét el kellene hagyniuk.

A Michelin motorgumi gyártó elkötelezett amellett, hogy gumiabroncsai szén-dioxid kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását 20 %-kal csökkentse a 2010. évi határérték alá. Az ECO-N-Grip szabadalmaztatott technológiájuk és a belső rétegben elért fejlesztések révén a járművezetők sok üzemanyagot takaríthatnak meg. A motorgumik felhalmozódásának korlátozásával javul a gördülési ellenállás és csökken az energiafogyasztás.

Motorgumi Michelin márka előnyök

A Michelin Silent Rib technológia csendes utazást eredményez, minimalizálva a légellenállási zajokat, amikor a motorgumik az úttal érintkeznek. Továbbá az egyedi gyártású poliuretán habok körülbelül 20 százalékkal hatékonyan csökkentik a belső zajt és a rezgéseket. A belső és külső zajrezonancia csökkentése a motorosok számára a zaj tompításával jár.

Eladó Michelin motorgumik rengeteg helyen elérhetők, Michelin motorkerékpár gumiabroncsok sosem hagynak cserben, így mindenféleképp ajánlott egy ilyen jó minőségű gumiba fektetni. A Michelin motorkerékpár gumik vezetik a világot a gumiabroncsok gyártásában, és mindig is a világ egyik legnagyobb gyártója volt.

A Michelin Power 5 és a Power 3 a HyperSport motorkerékpárokhoz, a Road 5 a Sport-Touring legújabb verziójához, míg a Michelin Pilot Road 4 még mindig nagyon népszerű. Az Anakee Wild és az Anakee Adventure a kaland motorkerékpárok számára, a Commander II az Custom / Cruisers motorosok számára, valamint a Pilot Street és a Pilot City Pro az ingázáshoz csak néhány a Michelin gumiabroncsainak címsorában. Még bevezettek egy közúti legális enduro gumiabroncsot is, Tracker néven.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 546
továbbiak megtekintése 20
ebből 546
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé