Kiválasztott Szűrők

Metzeler Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Mit várhat a Metzeler motorgumi gyártójától?

A Metzeler, a német motorkerékpár gumiabroncs gyártó, a minőségre és a teljesítményre összpontosítva, a motorkerékpár ipar egyik főszereplője. Körülbelül 130 éves tapasztalattal a Metzeler világszínvonalú gumiabroncsokat gyárt.

A Robert Friedrich Metzeler által 1863-ban alapított társaság többszintű gumiabroncsok gyártását kezdte meg. Ugyanezt folytatta 1978-ig. 1979-től a motorkerékpár gumiabroncsokra helyezte a figyelmét.

Eredetileg különféle gumi- és műanyag termékeket gyártott, 1890-ben tovább bővült a repülési ágazatban és 1892-ben az autóiparban. Később a társaság kizárólag a motorkerékpár-gumiabroncsok szegmensére összpontosított, amelyet végül a Pirelli vásárolt 1986-ban. Minőség és teljesítmény azzal a legnagyobb küldetéssel, hogy folyamatosan fejlesszék a termékeket az élvonalbeli technológia segítségével a motorosok igényeinek kielégítésére.

A Metzeler hitvallása, hogy Európában elsőként gyártja a csövek nélküli gumiabroncsokat. Bemutatta továbbá a futófelület kialakítását átlós hornyokkal. Az új és innovatív Metzeler motorgumiabroncsok bevezetésekor a motorkerékpár kategóriában a Metzeler jó márka láthatósággal rendelkezik. A motorosok és gumiabroncs szakértők lelkes csapatával készített gumiabroncsai megfelelnek a versenyzők minden elvárásának.

Többet mond a motorgumi Metzeler stílusban

Az új anyagok felhasználásától és az innovatív minták fejlesztésétől a fejlett gumivegyületek bevezetéséig a német márka mindig a műszaki fejlődés élvonalában áll.

A cég számos elérhető technológiát alkalmaz a világszínvonalú motorgumi abroncsok gyártásában. Ide tartozik a Metzeler Advanced Winding, amely egy szabadalmaztatott rendszer, amely optimális távolságot biztosít a 0 fokos acélszalag vezetékei között, a nagy teljesítményű motorozáshoz elkülönített több sugárú kontúr, a Fine Carbon Matrix, amelyet a nagy teljesítményű alapanyagok utolsó generációjának felhasználásával állítottak elő. A körülmények szélesebb köréhez való gyorsabb adaptálhatóság érdekében. Termékei minőségének köszönhetően a Metzeler motorgumik elnyerték az MCN 2015 Év Gumiabroncs díját.

Ráadásul a társaság nemcsak a kerékpározás általános arénájában, hanem a versenyzés területén is lenyűgöző rekordokkal rendelkezik. 1925-től a társaság példát teremtett a jelentős motoros sportesemények megnyerésében. A közelmúltban, 2013-ban, 3 címet nyert az enduro világbajnokságon.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 567
továbbiak megtekintése 20
ebből 567
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé