Kiválasztott Szűrők

Mitas Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Mitas motorgumi, mint vezető márka

A Mitas egy cseh székhelyű vállalat, amely Európa egyik vezető mezőgazdasági, ipari és motorkerékpár gumiabroncs gyártója. Gumiabroncsokat gyártanak Mitas & Cultor márkanéven, és a közelmúltig kontinentális gumiabroncsokat gyártottak licenc alapján.

A Mitas egy európai gumiabroncs, amely széles körű gumiabroncsot és csövet kínál terepjárókhoz, robogókhoz, robogókhoz és gokartokhoz. Büszkék arra, hogy a Mitas motorkerékpár gumiabroncsait számos szakterület jóváhagyta. Termékeinkbe vetett bizalma olyan elv, amelyre szándékozunk betartani a jövőben is. A Mitas gumiabroncsokat gondosan gyártják, hogy élvezhessék a motorkerékpár kalandját.

Nemrégiben a Mitas-t a Trelleborg gumiabroncsgyártó szerezte be. A Mitas egy európai gumiabroncs, amely széles körű gumiabroncsot és csövet kínál terepjáró és terepjáró motorkerékpárokhoz, robogókhoz, mopedekhez és gokartokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy a Mitas motorkerékpár gumiabroncsait számos szakterület jóváhagyta.

Előfordulhat, hogy néhány Mitas gumiabroncsmintát (pl. RD-01 stb.) már Cultor névvel jelölnek, és így a Cultor márkaoldalon szerepel! Hasonlóképpen, néhány régebbi kontinentális mintázat (azaz az AC70) most a Mitas márkanévet használja.

Hatékony motorgumi Mitas égisz alatt

A Mitas gumiabroncsok jó tapadást mutatnak, de különösen jó érzést nyújtanak, ami valójában még fontosabb is. Végül, ha elég erősen nyomja meg őket, a gumiabroncsok elveszítik a tapadást, de jóval meghaladják a közúti, a C-csoportosok, a B-csoportosok és még a lassú A-csoportosok körét is.

A Mitas motorgumikat fontos információkkal és kutatásokkal fejlesztették ki, amelyek az extrém enduro, motocross és speedway versenyek során nyertek versenyt. A versenyek megnyeréséből és a sikeres gyártás évtizedeiből megtanult tapasztalatok kivételes minőséget és kivitelezést eredményeztek az Európában működő gyártóberendezéseknél.

A Mitas hagyományosan a terepjáró gumiabroncsokra szakosodott. Ez a siker vezetett a közúti Mitas motorgumik fejlesztéséhez, amelyek a mai igényes versenyző igényeihez igazán kiemelkedő teljesítményt ígérnek. A speciálisan kialakított futófelület minták, gumi keverékek és a karosszéria felépítése optimális kényelmet, tapadást és tartósságot biztosít bármilyen terepen. Függetlenül attól, hogy igényeinek teljesítése útburkolaton, szennyeződéseken vagy bármi közt van-e, a Mitas tökéletes gumiabroncsot kínál motorja számára!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 358
továbbiak megtekintése 20
ebből 358
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé