Kiválasztott Szűrők

Dunlop Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

Eladó


További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

Dunlop motorgumi a legjobb vezetési élményért

A Dunlop motorkerékpár gumiabroncsok öröksége 1888-ban kezdődött, amikor John Boyd Dunlop feltalálta a pneumatikus gumiabroncsot. Nehéz elhinni, hogy a gumiabroncsok, ahogy ma ismerjük őket, valójában abból származnak, hogy John úgy döntött, hogy fia tricikli kerékét levegővel felfújt gumicsővel tekerje be.

Célja a közlekedés világának forradalmasítása volt, és megteremtette az alapot minden olyan motorkerékpár-típushoz, amely ma gyártott. Több mint 120 éves története során a Dunlop mindig vezető szerepet játszott a gumiabroncs technológiában, valamint új koncepciók és ipari szabványok kidolgozásában. Például a Dunlop volt az első, aki a versenykerék gumiabroncs teljesítményét a közúti gumiabroncsokra alkalmazta. Ma folytatják ezt a módszertant, és a pályán szerzett tapasztalataikkal fejlesztették ki a motorkerékpár gumiabroncsokat minden kerékpáros és motoros számára.

A történelem és az odaadás az alapja annak, amely megkülönbözteti a Dunlopot motorkerékpár gumiabroncsok vásárlásakor. Nincs olyan stílus, cél vagy ár, amelyen a Dunlop motorgumik nem állnak a dobogó legfelső fokán. A teljes tapasztalatok és innovációk hosszú listájával a Dunlop motorkerékpár gumiabroncsai az első naptól kezdve állították elő a szabványt (majd meghaladták azt).

Kiváló motorgumi Dunlop minőségben

A Dunlop volt az első, aki Kevlar öveket használt. Ők voltak az elsők, akik radiálokat használtak. Ők voltak az elsők, akik egy 20 hüvelykes terepjáró gumiabroncsot készítettek. Elsőként fejlesztették ki a prémium minikerékpár gumiabroncsokat. Ők voltak - Nos, minden újdonság. A motorkerékpár gumiabroncsokra vonatkoztatva a Dunlop évtizedek óta vezeti a sort.

A motor gumiabroncsok vásárlásakor nem tagadható, hogy a Dunlop sok lista tetején áll. Kevés olyan márka van, amelyek mindenütt jelen vannak egy üzleti vertikális területen, mint a Dunlop a motorkerékpár gumikkal, és jó okból. Sportmotorhoz, az off-roadhoz és Harley Davidsonhoz az izgalmas kalandtúrákra, a Dunlop motorgumi arzenálja mindenkit kiszolgál és tekintélyesen üt.

Például a robogók számára tervezték, és a Dunlop ScootSmart gumiját a legújabb technológiákkal építették fel, ami referenciaként szolgál a robogók teljesítmény szintjének világszerte. Ez a gumiabroncs ideális minden időjárási körülményhez, és a Dunlop RoadSmart alapú áttörő futófelület mintázatának köszönhetően a ScootSmart kiváló nedves időjárási teljesítményt nyújt. Ezenkívül a szilícium-dioxid-alapú futófelület alkatrészekkel a magas szintű tapadást és a kiváló futásteljesítményt minden körülmények között el lehet érni.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 595
továbbiak megtekintése 20
ebből 595
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé