Kiválasztott Szűrők

Bridgestone Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Ki ne hallott volna már a Bridgestone motorgumi márkáról?

Az 1931-ben alapított Bridgestone székhelye Japánban van, és világszerte több mint 144 000 alkalmazottal rendelkezik. A világ legnagyobb motorgumi gyártó cége gumiabroncsokat és csöveket szinte minden elképzelhető géptípushoz gyárt, kezdve a kis robogóktól a hatalmas bányászgépekig. A Bridgestone a motorkerékpárok kiváló sorozatát is gyártja bármilyen motorkerékpárhoz és bármilyen lovagláshoz.

A Dennis Kirknél több száz típusú Bridgestone motorkerékpár gumikat és csöveket szállítunk. Itt találhatók méretek és stílusok, amelyek szinte bármilyen gépi és lovas stílushoz illeszkednek. A Bridgestone motorkerékpár gumiabroncsokat közúti versenyekre, utcai, terepjáró / dual-sport és motocross kerékpárokra használják. Ezek a gumiabroncsok számos versenyen bizonyították kiváló tapadási, egyensúlyi és kanyarodási képességüket. Függetlenül attól, hogy a Bridgestone motor gumiabroncsokat személyes vagy professzionális használatra keresi.

A Bridgestone motorkerékpár gumik kifejezetten a különféle kerékpárok és márkák súlyához, lóerőhöz és kezelhetőségéhez vannak tervezve, hogy maximális tapadást és futásteljesítményt biztosítsanak. A Bridgestone motorkerékpár gumiabroncsot tervez Önnek és a kerékpárosnak, akár tetszik a sportkirándulás, akár a terepmotoros, vagy a motorját napi ingázóként kell használnia. A Bridgestone Battlax például egy univerzális gumiabroncs, ideális sport- és cruiser motorokhoz.

Miért válasszon a motorgumi Bridgestone szériájából?

Nehéz bajba kerülni a Bridgestone-nal. A motorkerékpárok gumiabroncsai természetesen elhasználódnak, de a Bridgestone tartós gumiabroncsai megnövelt élettartamot és teljesítményt nyújtanak. Más Bridgestone motorkerékpár gumiabroncsok, mint például a versenynyertes Battlecross, fejlett MX futófelület kialakítással rendelkeznek, és ideálisak motocrossra és terepjárásra.

A közúti versenyzés és az utcai gumiabroncs technológia legújabb fejlesztéseivel együtt a Bridgestone motorkerékpárok páratlan egyensúlyt teremtenek a nagy sebességű stabilitás, a példátlan kanyarodás, az egyszerű kezelhetőség és a kiváló tapadás között, amelyre valóban támaszkodhat. Ezért minden Bridgestone gumiabroncs végtelen órákig elviseli a valós élet tesztelését mind az utcákon, mind az áramkörökön szerte a világon, így biztos lehet benne, hogy igény szerint teljesítik. A Bridgestone motorgumi árak tekintetében pedig ma már bárki számára elérhető ez a magas minőség.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 606
továbbiak megtekintése 20
ebből 606
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé