Kiválasztott Szűrők

130 60 R13 Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Vásárlás előtt mindig ellenőrizze a 130 60 r13 motorgumi jellemzőit!

A motorkerékpár gumiabroncsai méretekkel, szám- és betűkészlettel vannak ellátva, amelyek különböző tényezőket reprezentálnak, mint például szélesség, oldalarány, sebesség besorolás, abroncsméret, szerkezet, a gumiabroncs típusa, terhelési és sebességindexek, tömlő típusa és hasonlók (pl. 130 60 r13 méretű motorkerékpár gumiabroncs).

Ezeket a szám- és betűkészleteket metrikusan, alfabetikusan vagy standard hüvelyk mértékegységekkel lehet mérni. Ezeket mérési rendszereknek nevezik, és segítenek a gumiabroncs méretének megismerésében. Három fő rendszer létezik, és mindegyik eltérő formátumú, ezért fontos, hogy áttekintsük a motorkerékpár gumiabroncs méretének jelentését, hogy megtanulhassuk - a motorkerékpárhoz megfelelő gumiabroncs megvásárlásához.

Leginkább, amikor eljön az ideje, hogy a motoros új gumiabroncsokat helyezzen a gépére, nem gondolkodik azon, hogy a motorgumiabroncs mérete és formája valójában mit jelent számukra. Azt hiszem, ez azért van, mert az utolsó pár tökéletesen működött, miért is kellene tudnunk? De, tételezzük fel, hogy az előző pár már annyira elkopott, és meglátom a feliratot, hogy a motorgumi 130 60 r13 feliratot tartalmaz. De átnézve az árakat, láthatjuk, hogy rengeteg méret és típus elérhető mindenféle márkából. Vajon ugyanilyenre van szükség, vagy tehetek másikat is a motorra? És hasonló rengeteg kérdés merül fel.

A válasz az, hogy mindig tájékozódjunk, mert a gumiabroncs mérete és profilja megváltoztathatja a motorkerékpár útját és kezelését, és egyes motorosok számára valószínűleg előnye van egy kis változtatásnak is.

Motorgumi 130 60 r13 méretben számos márkától elérhető

Mielőtt megvizsgálnánk, hogy a motorkerékpár különböző méretei mit tudnak, először nézzük meg, mit jelent az összes szám és betű az abroncs oldalán az 130 60 r13 motorgumik esetén. Nem minden karakter a gumiabroncs méretét határozza meg, de még mindig úgy gondolom, hogy érdemes egy kis leckét tartani arról, hogy mit jelentenek ebben a vonatkozásban.

Példaként említjük a következőt, amely egy motorgumi márka oldalán található:

130/60 R 13

130

Az első szám a gumiabroncs szélességét jelzi milliméterben, az abroncs legszélesebb pontjától számítva.

60

A második szám a gumiabroncs oldalarányát (vagy magasságát) jelzi. Ezt a gumiabroncs szélességének százalékában mutatja be.

A fenti információk a legtöbb motorkerékpár gumiabroncsra vonatkoznak, de vannak olyan jelölések is a gumiabroncsokon, amelyek régiónként különböznek; minden országnak vagy nemzetcsoportnak saját szabályozó testülete van. Az Egyesült Államokban és Európában értékesített gumiabroncsok többsége a Közlekedési Minisztérium dátumkódjával rendelkezik.

Ha 130 60 R13 motorkerékpár gumiabroncsra van szüksége, mindig alaposan tanulmányozza át a leírásokat és 130 60 r13 motorgumi árakat, ill. ügyeljen rá, hogy a megfelelő gumiabroncsot rendelje meg.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 32
továbbiak megtekintése 12
ebből 32
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé