Kiválasztott Szűrők

120 70 R17 Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Hogyan is tájékozódjunk, mit is mutat egy 120 70 r17 motorgumi mérete?

Számos szempontot kell figyelembe venni a megfelelő motorkerékpár gumiabroncsok kiválasztásakor. A méret, pontosabban a méretek és egyéb tényezők befolyásolják a motor teljesítményét és biztonságát.

Noha a szempont kiválasztása tekintetében sok olyan dolog van, ami nem kell, hogy nehéz legyen. Itt bemutatunk minden lépést példának okáért a 120 70 r17 motorgumik motorkerékpár gumiabroncs méreteinek meghatározásakor, amely magyarázatot ad arra, hogy mit is kell megvennünk, amikor le akarjuk a régi szettet cserélni.

Öt fő szempont van a motorkerékpár ideális méretének meghatározásakor: szélesség, oldalszám, sebesség, gumiabroncs felépítése és a kerék átmérője. Nézzük meg ezeket közelebbről:

Szélesség

A gumiabroncs méretében szereplő első szám (120 70 r17 esetében a 120) vagy második betű a névleges szélességet jelöli. A szélességet egyenes vonalban mérik az egyik oldalfal legtávolabbi pontjától a futófelület mentén a szemben lévő oldalfal legtávolabbi pontjáig. Ha kérdés merül fel, hogy az gumiabroncsoknál nagyobb méretű-e a motorkerékpár, akkor érdeklődjön szakembernél! A különböző méretű számozási rendszerek meghatározzák a szélességeket a különböző méréseknél.

Mit jelöl még a motorgumi 120 70 r17 méretinformációja?

A méretarányt használja az abroncs keresztmetszeti profiljának megadására. Egy kisebb szám alacsonyabb profilt jelent, a magasság / szélesség arányt pedig százalékban mutatjuk be. Például, ha a oldalarány 90, ez azt jelenti, hogy a gumiabroncs keresztmetszeti magassága a szélességének 90 %-a. Ha a gumiabroncsnak metrikus, alfa vagy alacsony profilú hüvelyk számozási rendszere van, a képarány közvetlenül a szélesség után jelenik meg. (120 70 r17 esetében ez az érték 70)

A sebesség besorolása

A sebesség besorolása azt a maximális sebességet biztosítja, amelyen a gumiabroncs használható, a maximális terhelés és a légnyomás alapján. A maximális terhelés és a felfújási nyomás megállapításához ellenőriznie kell a gumiabroncs oldalfalát. A sebességértékelésnek betűkóddal is rendelkezik, és ez közvetlenül a szélesség és a oldalarány után van. Ez a három számjegyű terhelési / sebességindex részét képezi. Ez a gumiabroncon van, közvetlenül a teljes méretmegjelölés után. A Z besorolású gumiabroncsnak nincs maximális sebessége - ez az érték több mint 240 km/h.

Az R a 120 70 r17 motorgumi esetében azt jelzi, hogy a gumi szerkezete radiális (általában más betű mellett jelenik meg, vagyis pl. ZR, ami azt jelzi, hogy radiális és 240 km/h felett is használható).

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 209
továbbiak megtekintése 20
ebből 209
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé