Kiválasztott Szűrők

225 50 R17 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Milyenek a 225 50 r17 nyári gumik?

A nyári gumiabroncsokat teljesítménygumiknak is nevezik. Ez nem véletlen.

A nagy teljesítményű gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy kiváló száraz és nedves tapadást biztosítsanak a pontos kezelhetőség mellett. Úgy szánják, hogy meleg hónapokban vagy egész évben használják azokban a régiókban, ahol nem igazán tél.

Miért működik jobban a nyári gumi 225 50 r17 hőben és esőben?

A 225 50 r17 nyári autógumit úgy alakítják ki, hogy kiválóan tapadjanak az utakon, függetlenül attól, hogy meleg, enyhén nedves vagy ha esik az út. Ezek futófelület keverékből készülnek (a gumi és a mintát alkotó töltőanyagok keveréke), amelyek ragadós adalékanyagokat tartalmaznak az útmegtakarításhoz nedves körülmények között.

Ez a futófelület-keverék ugyanakkor elegendő merevséget is biztosít, így a gumiabroncsok megtartják és megőrzik alakjukat, amikor a hő a tetőfokára hág. Ez a forró úton minimálisra csökkenti a gördülési ellenállást.

A futófelület mintázata jellemzően sekélyebb, egyenes hornyokkal rendelkezik, mint amit minden évszakban látni fog, és szilárd, folytonos bordákkal, így több gumi mindig érintkezik az úttal. Az eredmény: nagyobb stabilitás kanyarodás, fékezés és gyorsulás közben.

Mivel a nagy teljesítményű gumiabroncsok gyakran aszimmetrikus vagy egyirányú mintázattal rendelkeznek, az abroncsok forgási lehetőségei korlátozottak lehetnek. Előfordulhat, hogy az első 225 50 r17 nyári autógumikat csak a keresztirányú keresztekkel ellentétes oldalra tudja elforgatni, hogy kiegyenlítse például a futófelületet.

A nyári gumiabroncsok általában kevesebb mintázatot tartalmaznak, mint az egész éves vagy téli gumiabroncsok, olyan vegyületekkel rendelkeznek, amelyek több hőt viselnek el a magasabb hőmérsékleten, ahol a legnagyobb oldalirányú (és hosszirányú) tapadást mutatnak, és nagyobb reagálási képességet kínálnak mivel nem a lágyabb vegyületekkel működnek (alacsonyabb hőmérsékleten), lágyabb oldalfalakkal.

225 50 r17 nyári gumi árak

Noha sokaknak számíthat, hogy a nyári gumiabroncsok jobb a szélsőséges gumiabroncsoknál, ha mind nedves, mind száraz tapadást mutatnak, ez nem meglepő: a teljesítménygumik nem nyújtanak téli tapadást. Melegednek a hideg hőmérsékleteken, és semmilyen hó vagy jég esetén sem biztonságos választani őket.

Személygépkocsi gumiabroncs gyártók folyamatosan fejlesztik és javítják termékeiket. A járművezetők így kényelmesebb utazást élvezhetnek, és ezek a gumik biztosítják a biztonságot az úton.

Ha 225 50 r17 nyári gumi árgép segítségével keresi új autógumi szettjét, nagyobb a valószínűsége, hogy 225 50 r17 nyári gumi eladó hirdetések között megtalálja az önnek legmegfelelőbb darabokat. 225 50 r17 nyári gumit olcsón is lehet találni, ám fontos jól átgondolni, hogy milyen kategóriát engedhet meg magának úgy, hogy a lehető legjobb minőséget kapja. Gumikereső szolgáltatásunk áll az Ön rendelkezésére.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 230
továbbiak megtekintése 20
ebből 230
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé