Kiválasztott Szűrők

Bridgestone Turanza T001 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

Bridgestone Turanza T001

A Turanza T001 Bridgestone minőségű gyártmány, optimális választás azon járművezetők számára, akik a teljes teljesítményt és a biztonságot szeretnék élvezni az utakon, ugyanakkor ügyelni a környezetre. A Bridgestone Turanza T001 gumiabroncs egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amely biztosítják a tökéletes működését minden időjárási körülmény között.

NanoPro-Tech technológia és aszimmetrikus futófelület

A Bridgestone Turanza T001 gumik gyártásánál alkalmazott NanoPro-Tech technológia jelentősen csökkenti a gördülési ellenállást. A gumiabroncsnál használt lapos profil növeli a talajjal való érintkezését, ami jobb tapadást és manőverezési képességet eredményez. A speciálisan aszimmetrikus futófelület mintázata egyedi horonnyal van ellátva, így csökkenti a zajkibocsátást, garantálva a nagyobb vezetési kényelmet.

Egy igazán zajtalan nyárigumi

A Bridgestone Turanza T001 gumi zajszint csökkentése a Helmholtz hangtompító elvén működik, ahol az okos akusztikus kialakítás redukálja vagy akár teljes egészében kiküszöböli a nem kívánt zajt. A Bridgestone tesztelése azt mutatta, hogy a T001 jelentősen csökkenti a zajt összehasonlítva a hagyományos gumiabroncsokkal, ami a zajcsökkentő horonynak tulajdonítható be. A Bridgestone Turanza T001 futófelületének mintázata szabályozza a gumiabroncsok zaját. A gumiabroncs felületén található üregek csapdába ejtik a zajt, kialakításuk miatt megváltoztatják annak frekvenciáját, és nagy részben eliminálják azt.

Hosszú élettartamú és biztonságos gumi: Bridgestone Turanza T001

A nagy oldalsó futófelületi blokkok biztosítják a gumiabroncs megfelelő merevségét és azonnali reakcióját. A futófelület szerkezete javítja a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. A modell egyik fő előnye a széles horony, amely hatékonyan elvezeti a vizet és minimalizálja a vízre felúszás kockázatát. A Bridgestone Turanza T001 gumi gyártásához használt, csúcstechnikával készült gumikeverék meghosszabbítja a gumiabroncs élettartamát..

Kedvező ár fekvésű nyári gumiabroncs: Bridgestone Turanza T001

A Bridgestone Turanza T001 ára azok számára lehet ideális, akik egy kitűnő nyári gumit szeretnének beszerezni, aminek a megvásárlását nem fogják megbánni. Ennek a gumiabroncsnak a megtervezésénél elsősorban a kényelem volt a fő szempont. A Bridgestone igazán kitett magáért a T001 gyártásánál, hogy egy értékes gumiabroncsot bocsájtsanak a piacra. A Bridgestone Turanza T001 ár összehasonlítása mindenképpen azt mutatja jutányos vétel a nyári gumik piacán.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 54
továbbiak megtekintése 20
ebből 54
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé