Kiválasztott Szűrők

205 60 R16 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Mi a különbség a téli és a 205 60 r16 nyári gumik között?

A téli gumiabroncsok kissé rejtélyesnek tűnhetnek. Gyakran nem egyértelmű, hogy mit csinálnak, és hogy különböznek-e a nyári gumiabroncsoktól. A gumiabroncsok gumik, igaz? Az igazság az, hogy a téli gumiabroncsok rendkívül speciális készletet alkotnak. Segítik megőrizni autóját téli időben. Valójában szignifikánsan különböznek a nyári gumiabroncsoktól.

A 205 60 r16 nyárigumik alapkivitelként a legtöbb autóra fel vannak szerelve, és tökéletes társa az autónak a nyári hónapokban. És egy bizonyos pontig más évszakokban is jól működnek. Teljesítményük azonban gyorsan csökken, amikor a hőmérséklet is csökken. A nyári gumiabroncsokat úgy gyártják, hogy puhák és jól tapadjanak normál és meleg hőmérsékleten. De ha a hőmérséklet megközelíti a 7 °C-ot, a nyári gumiabroncsok elveszítik a tapadást az útburkolaton.

Az autót ingatagnak fogja érezni, és lehet, hogy nem lesz túl kényelmes vezetni. Ezen a ponton valószínűleg érdemes vásárolni néhány téli gumiabroncsot autójára.

Miért a nyári gumi 205 60 r16?

Ha váltani kell a nyári gumiabroncsait, azokat valahol tárolni kell. Ha van garázs vagy fészer, ez nem jelent problémát. De ha nincs meg a helye, akkor sokkal bonyolultabb lehet a döntés, hogy mégis emellett döntsön. Manapság sok gumiabroncs szerelő alacsony áron kínál 205 60 r16 nyári gumi olcsón való tárolását.

Legjobb tippek

Ahhoz, hogy minden gumiabroncs jól működjön, jó állapotban kell lennie, és megfelelő szintre kell felfújnia. Egy elhasználódott és alul felfújt téli gumiabroncs télen nem működik jobban, mint egy vadonatúj nyári gumiabroncs.

Másrészről, egy nyári gumiabroncs, amely már csaknem elhasználta a törvényes határértéket, akkor sem jó, ha nyáron van. Ezért nagyon fontos az év bármelyik szakaszában biztosítani, hogy a gumiabroncs futófelületének mélysége jóval a törvényes határon belül maradjon. Ezen felül ellenőrizze, hogy gumiabroncsai fel vannak-e fújva a megfelelő szintre. Ez elősegíti a gumiabroncsok jobb teljesítményét, autója biztonságosabb lesz, és kevesebb üzemanyagot vesz igénybe a folyamat során.

Hogy megtalálja a legjobb nyári gumi 205 60 r16 árakat, használja 205 60 r16 nyári gumi árukeresőnket, így biztos lehet abban, hogy a legjobb minőséget vásárolja meg a legjobb árakon. 205 60 r16 nyári gumi eladóktól kapjuk a legjobb ajánlatokat, amiket áttekintve 205 60 r16 nyári gumihoz olcsón is hozzájuthatunk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 240
továbbiak megtekintése 20
ebből 240
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé