Kiválasztott Szűrők

205 50 R17 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


205 50 r17 nyári gumi méretjellemzői

A méretjellemzők (például a gumiabroncs szélessége, oldalaránya és a felni átmérője), a sebesség és más konstrukciós jellemzők miatt a 205 50 r17 nyárigumik alkalmasabbak és képesek megnöveli a teljesítményt nedves és száraz körülmények között nagy teljesítményű, sportorientált járműveken pedig pláne.

Néhányukra meglepő módon a 205 50 r17 nyári autógumi jobb teljesítményt nyújtanak nedves vezetési körülmények között, az egyedi futófelület mintáknak köszönhetően, amelyek elősegítik a víz kiürülését és ellenállnak a vízszigetelésnek.

Téli vezetés esetén a négy évszakos gumiabroncsok jobban alkalmazhatók lehetnek, mint a nyári gumiabroncsok, tekintettel a nyári és a téli teljesítmény képességeinek keverékére, de javasoljuk, hogy fontolja meg a téli gumiabroncsokra való váltást, hogy az optimális tapadást és teljesítményt biztosítsák szélsőséges téli körülmények között.

A megfelelő nyári gumi 205 50 r17 kiválasztása

A megfelelő gumiabroncs kiválasztása nem olyan egyszerű, mint egy készlet felszerelése és soha nem visszatekintés. Amikor a nyári és az egész szezonos gumiabroncsok között gondolkodik, vegye figyelembe a vezetési körülményeket, az éghajlatot, amelyben él, és a teljesítményt.

A legjobb, ha a járművén minden gumiabroncs azonos típusú gumiabroncs - például téli, egész évszakban, nyáron stb. - A jármű gumiabroncsának meg kell felelnie a gyártó által ajánlott méretnek, sebesség-besorolásnak, terhelhetőségnek, valamint minden egyéb ajánlott specifikációnak.

Egyelőre azonban, ha a nappali hőmérséklet eléri a 7 °C-ot, továbbra is hirtelen hőmérsékleti változás jöhet, éjszaka visszaeshet, gyakran 0 °C alá is.

Azok, akik még nem biztosak a gumiabroncsok cseréjében, vagy a nyári gumi 205 50 r17 árában, várhatnak egy kicsit tovább, mivel a téli gumikkal biztonságosabb vezetni, amikor meleg van, mint fordítva. Az egyetlen hátrány, hogy a téli gumiabroncsok sokkal gyorsabban elhasználódnak, mivel puhább gumiból készültek és rugalmasabbak, mint a nyári gumiabroncsok. Hosszú távon nem éri meg spórolni, azt lehet mondani. Jobb, ha évekre beruházunk mind egy téli, mind egy nyári szettre, így mindig a körülményeknek legmegfelelőbben vagyunk felkészültek.

A gumiabroncsoknak öt évnél fiatalabbnak kell lenniük, és a gumiabroncs gyártási dátumát fel kell tüntetni a gumiabroncs oldalfalán - a négyjegyű szám a jelölés után. Ha azonban már aktuális a váltás, használhatja 205 50 r17 nyári gumi árukereső szolgáltatásunkat, hogy 205 50 r17 nyári gumit olcsón vagy legalábbis a pénztárcájának legmegfelelőbb áron találjon.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 142
továbbiak megtekintése 20
ebből 142
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé