Kiválasztott Szűrők

195 60 R15 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A 195 60 r15 nyári gumik előnyei

A nyári gumiabroncsok legnagyobb előnye az egyszezonos gumikhoz képest a teljesítményük. Ez vitathatatlan érv. A gumiabroncsok az autó felszerelésének a biztonság szempontjából legfontosabb részei. Minden gumiabroncs kompromisszum, de az évszakos modellek esetében a kompromisszum szélesebb skáláját kínálja - ötvözve a télen és a nyáron egyaránt szükséges teljesítményt.

Ha összehasonlítjuk a legjobb nyári gumiabroncsokat a legjobb többévszakos gumikkal száraz és nedves körülmények között, akkor a nyári gumiabroncsok páratlanok. Jobb fékezést, jobb kezelhetőséget és tapadást, valamint magasabb szintű kényelmet (és kevesebb zajt) biztosítanak. Kevesebb üzemanyagot fog felhasználni.

Nyári gumi 195 60 r15 további előnyei

További előnye, hogy a nyári gumiabroncsok hosszabb ideig tartanak, mint az univerzális modellek. A tartósság egy olyan szempont, amely jelentős szerepet játszik, különösen a nagy futásteljesítmény szempontjából. Ezenkívül nehéz nem észre venni, hogy az egész szezonos gumik sokkal drágábbak, mint az ugyanazon gyártó hasonló nyári gumik.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy közepes vagy magasabb osztályú autó esetén kötelező nyári gumiabroncsok használata. Csak a nyári gumiabroncsok tudják megbirkózni a modern járművek nagyobb teljesítményével és igényeivel.

Válasszon nyári gumiabroncsokat, ha vannak:

  • maximális biztonságérzetre van szüksége,
  • főleg a városon kívül vagy vegyes üzemmódban vezet (város - útvonal),
  • évente több mint 5-6 ezer kilométert hajt meg,
  • tartós gumiabroncsokat keres,
  • szeretné, hogy a gumiabroncsok a lehető legkisebb mértékben befolyásolja az üzemanyag-fogyasztást,
  • értékeli a gumiabroncsok kényelmét és csendet,
  • dinamikusan halad.

A gumiabroncs jelölése mutatja a gumiabroncs életkorát és a nyári gumi 195 60 r15 árak

Hogyan határozza meg gumiabroncsai életkorát?

Három éves vagy hat éves, nem tudja egy pillantással megmondani korukat. A pontos életkor meghatározásához szüksége van a DOT számra. A rövidítés a "Department of Transportation", azaz az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma.

A DOT szám az abroncs oldalán található (oldalsó oldal), és így néz ki: DOT H2UV YC3B 1316. E betűk és számok mögött szerepel a gyártóüzem, a gumiabroncs mérete és a gumiabroncs gyártási periódusa. A gumiabroncs életkorának meghatározásához azonban csak a DOT-szám utolsó részére van szükség - a mi esetünkben 1316. Az első két számjegy azt a gyártási hétig számolja meg, amelyben a gumiabroncsot elkészítették. Az utolsó két számjegy a gyártási évet mutatja. A 0913-os gumiabroncsot 2013. kilencedik héten gyártották.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 90
továbbiak megtekintése 20
ebből 90
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé