Kiválasztott Szűrők

Goodyear EfficientGrip Performance Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka


EU címkézés


eddig:

Eladó

Goodyear EfficientGrip Performance

Az EfficientGrip Performance Goodyear gumik között a legújabb technológiákkal rendelkezik, amelyek rendkívül csendes és kényelmes utazást garantálnak, miközben kiemelkedő fékezést biztosítanak. A futófelület innovatív, fejlett rezgéscsillapító kialakításra alapul, ami kivételes utazást tesz lehetővé minden körülmények között. Az EfficientGrip Performance a Goodyear legcsendesebb gumiabroncsa.

Maximális kényelem vezetés közben

Az elkötelezett mérnököknek köszönhetően a Goodyear EfficientGrip Performance gumiabroncs úgy lett megtervezve, hogy kiváló közúti kényelmet kínáljon. Ezt úgy tették, hogy a gumiabroncsot szinte mikroszkopikus szinten újra tervezték. Az új, innovatív polimerekkel optimalizálták a mikroszerkezetet a fokozott tapadásért. Szélesebb és megerősített vállblokkokat alkalmaztak kibővített középvonalú hegyekkel, amelyek fékezés közben fokozott érintkezési felületet kínálnak.

Egy kitűnően irányítható gumi: Goodyear EfficientGrip Performance

Összességében a Goodyear azon dolgozott, hogy csökkentse az út és a gumiabroncs reakciója közötti késést. Ezt úgy tették meg, hogy egy egyedi hatszögletű kialakítást alkalmaztak, amely fokozza az érintkezést és így csökkenti a rezonanciát. Ezután vastagabb keveréket használtak a futófelületen, ezáltal javítva az úttal történő kontaktot. A Goodyear EfficientGrip Performance gumik speciális lengéscsillapító réteggel rendelkeznek. Ez egy olyan technológia, ami párnás réteget biztosít, így csökkenti a gumiabroncs mozgását, ami viszont tovább csökkenti a rezgést.

ActiveBraking, WearControl és FuelSaving

A Goodyear EfficientGrip Performance tapadása A1 besorolású, ami az EU-előírások szerint a legmagasabb osztályzat. Az ActiveBraking Technology növeli a gumiabroncs és az útburkolat közötti kapcsolatot rövidebb féktávolságok esetén a vezető magabiztossága érdekében. A WearControl Technology optimális egyensúlyt biztosít a gumiabroncs élettartama alatt a nedves tapadás és az alacsony gördülési ellenállás között. A FuelSaving Technology egy új innováció, amely egyenletesebbé teszi a gumiabroncs energiaeloszlását. A gördülési ellenállás csökken, ami jobb üzemanyag hatékonyságot és alacsonyabb fenntartási költségeket jelent.

QuietTred és FlexContact a csendesebb vezetésért

A QuietTred technológia minimalizálja a zajszintet tompított futófelület kialakítással. Az optimalizált elosztás csendesebb utazást és kevesebb rezgést eredményez. A FlexContact technológiával tervezett Goodyear EfficientGrip Performance gumi optimális összetételű, lengéscsillapító párnás réteggel, valamint a gumiabroncs fokozott hőszigetelésével, innovatív hatszögletű kialakítással van ellátva, amelyek javítják a felni érintkezést.

Egy kedvező árú gumiabroncs: Goodyear EfficientGrip Performance

A Goodyear EfficientGrip Performance ára teljes mértékben arányban van a teljesítménnyel, amit nyújt, köszönhetően a rengeteg innovációnak. A Goodyear EfficientGrip Performance ár összehasonlítása megmutatja, hogy a kategóriájában verhetetlen a rengeteg technológiának köszönhetően.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 150
továbbiak megtekintése 20
ebből 150
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé