Kiválasztott Szűrők

185 65 R15 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


185 65 r15 nyári gumi jellemzői

A nyári gumiabroncsok gumiabroncsának minimális mélysége: a megengedett kopási határ

Az a vágy, hogy centrifugáljon az autóban, növekszik, amint a hőmérséklet elkezdi emelkedni. Szárazföldi túra, sportos a sarkon - teljes biztonságban. A napsütésben a tökéletes vezetési élvezet előfeltétele a legalább a minimálisan megengedett futófelület mélységű nyári gumiabroncsok használata.

Mekkora legyen a nyári gumiabroncsok futófelületének mélysége?

A gumiabroncsok legális minimális futómélysége Európában 1,6 milliméter. Az autószövetségek szerint ez az érték túl alacsony - mint mi. Még négy milliméter futófelülettel is a gumiabroncsok tapadása lassan csökken. Ezért javasoljuk a három milliméter kopáskorlátot a nyári gumiabroncsok esetében. Csak akkor tud biztonságosan vezetni. A 185 65 r15 nyárigumi futófelület külön hornyai és bordái kulcsfontosságúak a vontatáshoz. Minél kifejezettebb és mélyebbek, annál jobb fogás lesz gumiabroncsai számára.

Ez a szolgáltatás különösen fontos, ha nedves utakon és heves esőzésekben vezet. Előfordult már valaha az aquaplaning? Akkor biztosan tudja, milyen veszélyes lehet a kopott futófelület, és mennyire fontos a nyári gumiabroncsok megengedett futófelületének fenntartása. A 185 65 r15 nyári autógumi gumiabroncs futófelületének úgy kell vezetnie az úton felhalmozódó vizet, és oldalra kell engednie, hogy a gumiabroncs megtartsa tapadását.

Meddig tart a nyári gumi 185 65 r15?

A nyári gumiabroncsok tartóssága elsősorban a kopástól függ. Ezt számos tényező befolyásolja. Ide tartoznak a környezeti tényezők, mint például a nedvesség, fagy, hő és szárazság. A saját vezetési stílusa, a légnyomás és a megfelelő gumiabroncs-tárolás is szerepet játszanak. A megtett távolság a nyári gumiabroncsok állapotára is hatással lesz. Az 50 000 kilométert általában a nyári gumiabroncsok kopásának határértékének tekintik. Nincs rögzített kilométerkorlát.

A nyári gumiabroncsok jobbak esőben?

Ja, meglepő lehet, hogy tudod, hogy a nyári gumiabroncsok a nedves járdán felülmúlják a minden évszak gumiabroncsait.

Olvassa tovább, hogy megismerje a nyári gumiabroncsok hátrányait és hátrányait, ideértve a kezelhetőséget, a hőmérsékleti tartományokat és a hőkezelést.

Vásároljon nyári gumiabroncsokat? - nyári gumi 185 65 r15 ár

Ha olyan helyen él, ahol soha nem havazik, és a szokásos vezetési időkben a hőmérséklet általában 44 ° F vagy melegebb, a nyári gumiabroncsok jó választás. A nagy teljesítményű gumiabroncsok különösen jól alkalmazhatók a meleg éghajlatú, esős éghajlatú városi területeken, mivel ezek jobban megakadályozzák az autópálya sebességén a hidropályázást, mint az egész évadban használatos gumiabroncsok.

És ha a télen a térség azt jelenti, hogy a fagy alatti hőmérsékletet és a csapadékot meghaladja, vagy ha rendszeresen magasabb vidékekre utazik, akkor szerezzen be téli gumiabroncsot és cserélje ki azokat novemberben és márciusban. 195 65 r15 nyári gumi árukeresőnk és 195 65 r15 nyári gumi árgépünk segítségével megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 176
továbbiak megtekintése 20
ebből 176
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé