Kiválasztott Szűrők

Firestone Roadhawk Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

EU címkézés


eddig:

Eladó

Firestone Roadhawk

A Roadhawk Firestone gyártmányú gumi, ami mindenki számára készült, ami a több mint 1000 európai sofőrtől összegyűjtött visszajelzés eredménye. Alapos piackutatás után világossá vált, hogy a járművezetők túlnyomó többsége hosszú élettartamú gumiabroncsot szeretne az autójára. Nedves időjárási viszonyoktól kezdve a városi forgalomig és az autópályán történő vezetéshez a járművezetőknek szükségük van egy kerékre, amelyre számítani tudnak és biztonságban érezhetik magukat vele. A Roadhawk az a gumiabroncs, ami a Firestone termékpalettájának méltó képviselője.

Garanciálisan hosszú élettartam és biztonság

A gumiabroncsnak manapság meg kell felelnie a mindennapi igényeknek, például a munkába ingázás, a bevásárlás, hosszabb kirándulások és a gyerekek felvétele. A TÜV SÜD, Európa legnagyobb független gumiabroncs intézete tesztelte és tanúsította, hogy a Firestone Roadhawk gumik kiemelkedő abroncsok, amelyeket mindennapi használatra terveztek. A Firestone Roadhawk úgy lett kialakítva, hogy hosszú és megbízható teljesítményt biztosítson egész élettartama alatt. A TÜV SÜD által elvégzett független tesztekben a Firestone Roadhawk 20 000 kilométernyi kopás után nedves körülmények között is felülmúlja versenytársait. Ezenkívül akár 20% -kal jobb kopáscsökkenést is kínál, mint elődje, a Firestone TZ300.

Egy takarékos és biztonságos gumiabroncs: Firestone Roadhawk

Ez a széria tudhatja magáénak kategóriájában a legjobb tapadást nedves felületen. Az egyedi futófelület mintázattal és a speciálisan kifejlesztett gumi keverékekkel a Firestone Roadhawk a legmagasabb rangú EU címkével rendelkezik a nedves tapadás területén. Ugyanakkor a független TÜV SÜD tesztek bizonyítják, hogy a Firestone Roadhawk gumiabroncs a legjobb száraz fékezési teljesítményt is biztosítja. A féktávolságok akár 3 méterrel rövidebbek, mint a versenytársak gumiabroncsaié. A könnyített kialakítás az alacsony gördülési ellenállásra van beállítva, ami csökkenti az üzemanyag fogyasztást.

A hosszú távú együttműködés a Firestone alapköve

A barátság mindig is része volt a Firestone történetének. Az alapító, Harvey Firestone, barátai voltak a huszadik század legnagyobb úttörői: Henry Ford, Thomas Edison és John Burroughs. Együtt ez a négy ember rengeteg eszmecserét folytatott. Támogatták egymást és megváltoztatták a világot a saját szakterületükön. Harvey Firestone és barátai innovatív szelleme megteremtette a szabványt márkánk és termékeink számára. A Firestone Roadhawk egy olyan barát, akire számíthat, hogy támogatást nyújt sok kilométernyi úton.

Egy hosszú távra tervezett gumi: Firestone Roadhawk

A Firestone Roadhawk ár összehasonlítása során az egyik legfontosabb szempont, hogy a Firestone Roadhawk valóban hosszabb időtartamra készült, mivel megbízhatóságát 20 000 km után is megőrizte. „A Firestone Roadhawk gumi egy olyan abroncs, amelyre mindig számítani lehet. Olyan, mint egy legjobb barát, és ugyanúgy, mint az igaz barátság, a Roadhawk hosszabb távra készült” - mondja Thierry Jupsin, a Bridgestone Europe marketing igazgatója. A Firestone Roadhawk ára ennek tekintetében mindenképpen egy hosszútávú befektetés, ami gazdagon kamatozik a megtett kilométerekkel.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 138
továbbiak megtekintése 20
ebből 138
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé