Kiválasztott Szűrők

195 50 R15 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


195 50 r15 nyári gumi vagy 4 évszakos gumiabroncsok?

Melyiket válasszam? Ha továbbra is kíváncsi, hogy milyen gumiabroncsot válasszon, ez a cikk segíthet döntésének meghozatalában. Tudja meg, melyik megoldás az Ön számára, főleg 195 50 r15 nyári gumi árak tekintetében.

Nyári gumik

A nyári gumiabroncsok az időjárási viszonyoknak vannak kitéve tavasztól őszig. A nyári modellek használatának feltételeit korlátozza a hőmérséklet: ha 7 fok alá esik, az abroncsok elveszítik vonóképességüket.

Négy évszakos gumiabroncsok

A szezonális gumiabroncsok, más néven univerzális vagy többszezonos gumiabroncsok kombinálják a nyári és téli modellek jellemzőit. Fontos kihívás a két gumiabroncstípus előnyeinek egyesítése egy gumiabroncsban. Nem ok nélkül mondhatjuk, hogy a gumiabroncsok gyártásának művészete a paraméterek közötti megfelelő egyensúly megteremtése a felhasználói elvárások teljesítése érdekében. Minél azonban nagyobb a figyelembe veendő útviszonyok tartománya, annál nehezebb ez a feladat.

Nyári gumi 195 50 r15 vagy négy évszakos gumiabroncsok?

Különbségek és hasonlóságok

A nyári és a szezonális gumiabroncsok különböznek a futófelület mintázatától, a gumi keverékétől és a kontúrtól, azaz a formatól.

Az egyéves gumiabroncs futófelülete több darabot tartalmaz. Úgy tervezték, hogy biztosítsák a gumiabroncsok jobb viselkedését hóban. Nyáron azonban a gumiabroncs, amelynek túl sok hornya van a futófelületen, könnyen elveszíti merevségét. Ez befolyásolja a gumiabroncs tapadását - rontja a fékezést és a tapadást nem csak száraz, hanem nedves utakon is.

Mind a szezonális, mind a nyári gumiabroncsokhoz mind a három futófelületet használják: szimmetrikus, aszimmetrikus és irányított.

Nyári gumi 195 50 r15 ár

Az egész évre szánt gumiabroncsokhoz tervezett kerekekben a futófelület különböző részeinek funkciói egyértelműen el vannak választva. A kéregnek általában kevesebb darabja van - felelős a nyári vezetésért, míg az első, azaz a futófelület központi része gazdagabb a hegyekben, és állítólag megkönnyíti a téli utazást.

A fogyasztók a 205 55 R16 méretű nyári gumiabroncsokat jó megoldásnak találják. A népszerű igények miatt a fejlesztők folyamatosan törekednek nagy teljesítményű gumiabroncsok gyártására. Megfelelő karbantartás mellett a sportos és sima vezetési stílusú különféle útszakaszok kezeléséhez alkalmasak hosszú időre.

Az univerzális modellek aszimmetrikus szobrai lehetővé teszik a nyáron és a télen egyaránt felelős elemek bevezetését. Ez általában a futófelület két oldalát érinti: nyáron és télen. Az úgynevezett nyári jellemzőknek általában van egy "külső" oldala, azaz az elhelyezésre kerülő oldal. Hogy 195 50 r15 nyári gumit olcsón találjon, ajánlott 195 50 r15 nyári gumi árgép vagy 195 50 r15 nyári gumi árukereső használata, ahol számos nekünk és pénztárcának is megfelelő ajánlatra lelhetünk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 82
továbbiak megtekintése 20
ebből 82
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé