Kiválasztott Szűrők

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 gumik jellemzői

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 gumi egy prémium kategóriás nyári gumiabroncs, amelyet nagy teljesítményű járművekhez terveztek, például executive, sport és super autókhoz. A Goodyear Eagle Asymmetric 3-ból átvett Asymmetric 5 új és frissített funkciókat, valamint kiváló kezelhetőséget nyújt nedves és száraz körülmények között.

A Eagle F1 Asymmetric 5 Goodyear teljesen új minőség az UHP abroncs szegmensben. Ötvözi a kivételes vezetési kényelmet a kiváló teljesítménnyel nedves és száraz felületen. A sokoldalú nyári gumiabroncs tökéletes bármilyen vezetési stílushoz. A sportos vezetés kedvelői, valamint a mérsékeltebb vezetők is elégedettek lesznek vele. Mindez annak köszönhető, hogy optimalizáltuk a kulcszónákat az autó teljesítményéhez.

Miért vásároljon olcsó Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 abroncsokat?

Az Eagle F1 Asymmetric 5 a Goodyear RunOnFlat technológiájával rendelkezik. A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 alapfelszereltségként beépített peremvédőket tartalmaz. Ez kiváló védekezés a járdaszegélyek ellen. A SoundComfort technológia sokkal csendesebb és kényelmesebb vezetést biztosít, csökkentve a jármű belső zajszintjét.

Ez a minta megfelelő lehet eredeti felszerelésként számos különböző autógyártó számára. Ha nem biztos abban, hogy a szimbólumok mit jelentenek a gumiabroncs keresési eredményei között, nézze meg a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 árak és az egyéb információkat tartalmazó leírásokat gumikereső oldalunkról navigálva.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 gumiabroncs a kormányzási pontosságért

Az innovatív keresztirányú erőátviteli rendszer használatával az energia egyenletesen oszlik el a teljes futófelületen. Ez pontosítja a vezetést, a tapadás mindig megmarad, és az autó simán reagál a kormányról érkező parancsokra. Az optimalizált kommunikáció lehetővé teszi a biztonságos vezetést, függetlenül a sebességtől és a manőverektől.

Akár száraz, akár vízzel borított úton halad, biztos lehet abban, hogy mindig időben fékez a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 gumikkal. A modell ezt az eredeti keverékének köszönheti, amelyet optimalizáltak esős körülményekhez, anélkül, hogy elveszítené az erőt és a merevséget - rendkívül szükséges magas hőmérsékleten.

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 a vezetők körében népszerű UHP abroncssorozat másik nagyszerű képviselője. A modell bizonyítja sokoldalúságát, lehetővé teszi a vezetést bármilyen stílusban. A kényelem és a teljesítmény tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke megfelel minden vezető elvárásainak. A Goodyear egy amerikai prémium gyártó, amely kiváló minőségű szezonális és egész évszakos gumikat kínál.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 107
továbbiak megtekintése 20
ebből 107
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé