Kiválasztott Szűrők

205 55 R16 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


205 55 r16 nyári gumik télen

A téli gumiabroncsok használatának veszélyei

Az évszakok változnak, és a tél minden évben látótérbe kerül. Hideg lesz, és talán lesz egy kis hó vagy jég is az úton. Tudja, hogy kellene, de gondja lehet az autó 205 55 r16 nyárigumi gumiabroncsának cseréje. Kíváncsi, vajon hagyhatja-e a 205 55 r16 nyári autógumit a járművén? A rövid válasz: nem. Téli körülmények között a nyári gumiabroncsok használata veszélyes és veszélyeztetheti a gumiabroncsok épségét is.

A helyi időjárási viszonyoktól függ minden. Ha egész évben száraz és nem fagy, akkor az enyhe tél miatt elkerülheti a nyári gumiabroncsok cseréjét. Legyen tudatában annak, hogy melegnek is kell maradnia. A nyári gumiabroncsok hidegben megsérülhetnek. Csak alkalmi fagyok esetén választhatók a négy évszakos gumiabroncsok.

Javasoljuk, hogy ne használja 205 55 r16 nyári autógumikat, ha hó van, jeges az idő vagy a hőmérséklet gyakran fagyos. A tél ideje téli gumiabroncsok felhelyezésére az autójára.

Vontatási veszteség és rossz fogás nyári gumi 205 55 r16 esetén

A nyári gumiabroncsok alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkeznek, mint a téli gumik; ez javítja a hatékonyságot és a kezelhetőséget, miközben csökkenti a zajszintet. Ezen a gumiabroncsok futófelülete azonban rosszul teljesít jégen és havon.

Téli időben a nyári gumiabroncsok gyenge gyorsulást mutatnak. Téli vagy téli gumiabroncsok felülmúlják őket havas utakon. A nyári gumiabroncsok alacsony gördülési ellenállással rendelkeznek, ami hosszú fékezési távolságot eredményez jégen vagy havon. A téli gumiabroncs mély futófelülettel rendelkezik, amely hóba rakódik, és a jéghez tapad, rövidebb fékezési időt biztosítva. Ezzel szemben a téli gumiabroncsok sokkal lágyabbak és kevésbé érzékenyek a hideg hőmérsékletre.

Nyári gumi 205 55 r16 ár

A nyári gumik gumiabroncsát meleg időjáráshoz tervezték. A hőmérséklet csökkenésével a gumi merevül. A gumiabroncs akkor is elveszíti tapadását, ha nincs hó vagy jég.

Még a szezonális gumiabroncsok is szenvednek a kevésbé hatékony hóviszonyoktól. Ezeknek a gumiabroncsoknak megnövekedett a csúszás veszélye fordulás, gyorsulás és fékezés közben. A heves esőzésű régiókban javasoljuk a téli gumiabroncsok cseréjét.

A 205 55 R16 nyári gumiabroncsot számos vállalat gyártja. Prémium gyártók, valamint olyan vállalatok, amelyekben az új gumiabroncsok költségei a költségvetési szegmensben vannak. Sok éven át ez a méret számos járműnél, a nyári szokásos gumiabroncs mutatja, mely fogyasztók számára előnyös a gumiabroncs kiváló tulajdonságai.

Fontos, hogy felkészüljünk a nyári gumiszezonra, akárcsak a télire szoktunk. 205 55 r16 nyári gumi árgép segítségével megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb márkákat, típusokat. Használja 205 55 r16 nyári gumi árukeresőnket, amelyben számtalan kínálatot tudunk reprezentálni, 205 55 r16 nyári gumi olcsón is megtalálhatók, csak keresni kell.

205 55 r16 nyári gumi eladó számos opció van a használt gumi piacot tekintve, de nem feltétlenül érdemes összeget szánni nem új gumikra. Ha újonnan szerzünk be gumiabroncsokat, biztosak lehetünk abban, hogy a márka által kínált előnyök garantálva lesznek, szemben egy használt szettel.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 349
továbbiak megtekintése 20
ebből 349
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé