Kiválasztott Szűrők

Barum Bravuris 5HM Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Barum Bravuris 5HM

A Bravuris 5HM Barum gyártmányú gumiabroncs. A Barum egy Cseh társaság. A története a Bata testvérekkel kezdődött, akik a kezdetek kezdetén cipőgyárat hoztak létre, az első világháború előtt. 1931 után elkezdtek kerékpárokhoz gyártani gumikat. Három évvel később, az autóipar fejlődésével, elkezdték autógumik gyártását is. A második világháború után, 1948-ban, a Bata két másik gumiabroncsgyártóval a Rubena-val és a Mitas-sal egyesítette erőit. A Barum név a három vállalat kezdőbetűiből áll.

Polimer technológia és hosszú élettartam

A Braum Bravuris 5HM gumiabroncs kiemelkedő futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít. Kiemelkedően magas gördülékenysége annak köszönhető, hogy új keverékből készül, polimer technológiával. Ez a vegyület biztosítja azt is, hogy a kopás nagyban csökken ennél a szériánál. Ennek köszönhetően megnöveli a Braum Bravuris 5HM gumi teljes élettartamát. Innovatív központi borda kialakítása az optimalizált oldalsó hornyokkal és lamellákkal megbízható, sima gördülést biztosít. Optimalizálja az erőeloszlást és egyenletessebbé teszi a nyomást, ami segít elkerülni a szabálytalan kopást.

Egy biztonságos és gazdaságos gumi: Braum Bravuris 5HM

A Braum Bravuris 5HM a legújabb, továbbfejlesztett kovasav vegyülettel biztosítja a gördülési ellenállást és megbízható tapadást a legmagasabb sebességnél is. A mindkét oldalon lezárt blokkok és a szabadalmaztatott reteszelőlap javítja a minta merevségét, ami dinamikus és kontrolált kormányzáshoz vezet. A Braum Bravuris 5HM gumik egyik legjobb tulajdonsága az alacsony gördülési ellenállás, amit egy rendkívül rugalmas és továbbfejlesztett hőmérséklet ellenálló vegyülettel és vulkanizált komponensekkel ér el. Az optimalizált mintázat minimalizálja a deformálódást és csökkenti a hőképződést. Ez azt jelenti, simább a gördülés, tehát alacsonyabb az üzemanyag fogyasztás.

Egy jutányos árcédulájú gumiabroncs: Braum Bravuris 5HM

A Barum Bravuris 5HM olcsó, nagy teljesítményű gumiabroncs. Biztonságos és kényelmes kormányzást kínál. Nem éri el a prémium gumiabroncsok szintjét, de tekintettel a kedvezőbb árra, teljesíti azt, amit ígér. A Braum Bravuris 5HM gumiabroncs visszajelzései meglehetősen kedvezők. A száraz úton nyújtott teljesítménye az, amit az ügyfelek a legjobban kiemelnek. A fékezés biztonságos és a zajszint alacsony. A Braum Bravuris 5HM ár összehasonlítása azt mutatja, hogy jók, de nem olyan a teljesítményük, mint más cégek prémium termékeié, ami teljesen érthető, ha figyelembe vesszük az árkülönbséget. A Braum Bravuris 5HM ára egy lehetőség azok számára, akik olcsóbb gumiabroncsot szeretnének. A speciális weboldalakon a Braum Bravuris 5HM gumiabroncsot vásárolt fogyasztók szerint a gumiabroncs jó, és ajánlják is

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 183
továbbiak megtekintése 20
ebből 183
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé