Kiválasztott Szűrők

175 65 R14 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Mi történik, ha keverjük a téli és 175 65 r14 nyári gumikat?

Két alapvető különbség van a téli gumikkal szemben a nyári időszakban

Az anyagok, amelyekből készülnek - a téli gumiabroncsok nagyobb mennyiségű szilícium-dioxidot és lágyabb gumit tartalmaznak, ami elősegíti, hogy hidegben rugalmasabbak legyenek. A nyári gumiabroncsok 7 ° C alatti hőmérsékleten nehezebbé válnak, ez pedig kevésbé hatékony. A téli gumiabroncsok magas szilícium-dioxid-szintje miatt hideg időben rugalmasabbak lesznek. A lágyabb gumi-keverék az autót érzékenyebbé teszi jeges körülmények között és jeges utakon.

A téli gumiabroncsokon is több mintázat van, amely lehetővé teszi, hogy megfogják az utat - ha valaha is dobott egy hógolyót, akkor tudni fogja, hogy a hó ragaszkodik a hóhoz, és a gumiabroncs kiegészítő hornyai lehetővé teszik, hogy a hó beágyazódjon, majd az úthoz tapadjon. jobb.

A tesztek jeges utakon a gumiabroncsok megállási távolságát mutatják. A nyári gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy nagyobb tapadást biztosítsanak az úton és mozgassák a vizet - ezt úgy kell megtenni, hogy növelik a futófelület mennyiségét, amely egyszerre érinti az útfelületet.

Természetesen vannak hátrányai a téli gumiabroncsoknak a nyáron - ezek sokkal gyorsabban viselnek, mint a nyári, vagy a melegebb nyári hónapokban az évszakos gumiabroncsok. hatékony - érdemes megnézni az összes gumiabroncshoz tartozó gumiabroncs-címkéket

Milyen címkék vannak a nyári gumi 175 65 r14 és a szezonális gumiabroncsokra?

A nyári gumiabroncsokon nem szerepel a tipikus címke annak a évszaknak a vonatkozásában, amelyre tervezték.

Az M + S ("sár és hó") szimbólum a többszezonos gumiabroncsokra. Ezt a jelet az amerikai piacra gyártott mindenévszakos gumiabroncsokra használják. Az európai valóságban az univerzális gumiabroncsok valójában közelebb állnak a téli modellekhez, és általában három hócsúcs (3PMSF) piktogramjával rendelkeznek. Ezen szimbólumok mellett az egész évad gumiabroncsán gyakran szerepel az ALL SEASON szó. Időnként a gyártók egyedi grafikus szimbólumokat használnak, amelyek azt sugallják, hogy a gumiabroncs egész évben használható különböző időjárási körülmények között.

Általános szabály, hogy a négyévszakos gumiabroncsok is rosszabb teljesítményt nyújtanak, mint a jó nyári gumik. Ezt a száraz felületeken végzett tesztek bizonyítják, mind a fékezés, mind a kezelhetőség kategóriájában (például a 2009-es 205/55 R16 méretű "AutoBild" teszt keretében). A nyári gumiabroncsok a futófelületminta és gumi keverékük révén nyernek.

Nyári gumi 175 65 r14 ár

175 65 r14 nyári gumi árakat a legkönnyebben oldalunkon a 175 65 r14 nyári gumi árgép és 175 65 r14nyári gumi árukereső segítségével találhat. A legjobbat és 175 65 r14 nyári gumit olcsón, pénztárcájához mérten. A megrendelés teljes folyamatában segítségére lehetünk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 113
továbbiak megtekintése 20
ebből 113
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé