Kiválasztott Szűrők

Hankook Ventus Prime 3 K125 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

Hankook Ventus Prime 3 K125

A Ventus Prime 3 K125 Hankook berkekben történő bemutatására Malajziában került sor. Az ultra nagy teljesítményű gumiabroncs, amely tökéletes egyensúlyt teremt a teljesítmény és a biztonság között, azoknak szól, akiknek a vezetési stílusa a sportosság és a kényelem között helyezkedik el. A fokozott ellenállással és kiemelkedő tapadási tulajdonságokkal bíró nyári gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt.

Egy igazán biztonságos gumi: Hankook Ventus Prime 3 K125

A kiszámíthatatlan tavaszi időjárás esetén is ideális a Hankook Ventus Prime 3 K125 gumi, ami magas fokú biztonságot nyújt ugyanúgy nedves körülmények között, ahogy teszi azt száraz útfelületen. Mindez azért lehetséges, mert a négy elvezető csatornával felépített gumiabroncs gyorsan távolítja el a vizet a gumi futófelületéről, hogy fokozza a vízre felúszás elleni védelmet, ami rövid megállási távolságot eredményez nedves körülmények között is.

Szilícium-dioxid vegyület a jobb fékezéshez

A Hankook Ventus Prime 3 K125 gumiabroncs kiváló fékezési képességei mellett hosszú élettartamot kínál, ami a gyártáskor alkalmazott új gumikeveréknek köszönhető. Innovatív horony bevágással tervezték, ami fékezésnél növeli az érintkezést az út felületével. Ezenkívül a Hankook Ventus Prime 3 K125 gumik szilícium-dioxid vegyülettel készültek, amely kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz felületeken.

Hosszú élettartam és megbízhatóság

A Hankook Ventus Prime 3 K125 erős, széles futófelülettel van felépítve, amely javítja a kormányzási pontosságot és magas futásteljesítményt biztosít a gumiabroncs hosszú élettartama érdekében. A Hankook Ventus Prime 3 K125 ára hosszú távon kifizetődő igazán, mivel a felületén speciális korrigáló mutatókat helyeztek el, amelyek vizuális nyomokat adnak a gumiabroncs kopásáról, így segítik a kerék pozíciójának kalibrálását.

Díjnyertes gumiabroncs: Hankook Ventus Prime 3 K125

A Hankook büszke arra, hogy a K125 első helyezést ért el a németországi Auto Bild által a 2018. évi nyári gumiabroncs tesztben és a kiemelkedő, „nagyon ajánlott” címként is a konstrukció vihette haza. Valamint az abroncs elnyerte a 2016-os Red Dot termékdíjat is. Mindezek mellett a Hankook Ventus Prime 3 K125 ár összehasonlítása, a gumiabroncs teljesítményét figyelembe véve, kiváló ár-érték aránnyal szerepel az autógumik piacán.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 139
továbbiak megtekintése 20
ebből 139
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé