Kiválasztott Szűrők

195 65 R15 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Gyors tények: Szezonális 195 65 r15 nyári gumi ellenőrző lista

Amikor a szezonális hőmérséklet 7 °C alá esik, ideje váltani a téli gumiabroncsokra.

A téli gumiabroncsok jól teljesítenek minden hideg időjárási körülmény között, kezdve a hótól és a jégtől a nedves és hideg, száraz utakig.

Ha szezonális hőmérséklete 7 °C fölé emelkedik, szerelje fel kerekeit 195 65 r15 nyárigumival.

A nyári gumiabroncsok magas tapadási szintet biztosítanak nedves és száraz utakon, nagy stabilitást mutatnak a kanyarokban és optimális futásteljesítményt nyújtanak meleg hőmérsékleten.

A szezonális gumiabroncsok egész évben változatos vezetési körülmények között kínálnak tisztességes kezelhetőséget, de bizonyos kompromisszumokkal járnak a nyári és téli képességek átlépésekor.

Az időjárás egész évben változik, ami befolyásolja a közúti vezetési feltételeket. Gépkocsijának előnye lesz, ha szezonálisan megfelelő gumiabroncsokat szerel fel a kerekekre. Egyes országokban ez még jogi követelmény is. Ebben a szakaszban a három gumiabroncs kategória közötti különbségeket tárgyaljuk; nyári gumik, téli gumiabroncsok vagy szezonális gumiabroncsok.

A Continental pl. erősen javasolja, hogy a megfelelő gumiabroncsokat illessze a megfelelő évszakhoz. Ez azt jelenti, hogy nyári gumiabroncsokkal vezethet az év melegebb idején, téli gumikkal pedig a hideg időszakban. Ez biztosítja, hogy a vezetési biztonság és a teljesítmény egész évben maximális legyen.

Mikor van szüksége nyári gumira 195 65 r15?

A melegebb évszakban, ahol a hőmérséklet 7 °C fölé emelkedik, erősen javasoljuk, hogy szerelje fel kerekeit nyári gumiabroncsokkal. Csak a nyári gumiabroncsok garantálhatják a magas tapadási szintet nedves és száraz utakon a megfelelő futófelület-mintázat és a futófelület-keverékek révén. A nyári gumiabroncsok magas stabilitást nyújtanak a kanyarokban és optimális futásteljesítményt nyújtanak nyári hőmérsékleten.

Milyenek a nyári gumi 195 65 r15 árak?

Amikor a hőmérséklet 7 ° C alá esik, ideje váltani téli gumiabroncsokra. Ezek a gumiabroncsok jól teljesítenek minden téli körülmények között, kezdve a hótól és a jégtől a nedves és hideg, száraz utakig. Javított fékteljesítményt nyújtanak havas és jeges körülmények között, és agresszív futófelület-mintázatot mutatnak, eltávolítják a lamellát és a hóba ásnak a nagyobb tapadás érdekében.

Amikor közel áll az idő egy új gumiabroncs készlet vásárlásához, sok ember idegeskedni kezd. Tudják, hogy a 195 65 r15 nyári gumi árak drágák, de nem tudják biztosan, mennyibe fog kerülni egy új készlet. Adja hozzá a telepítést, a gumiabroncsok megsemmisítésének díját, a kiegészítő szolgáltatásokat és esetleg egy közúti veszélyre vonatkozó garanciát, és a gumiabroncsok árai összeadódhatnak. Szinte minden időjárásnak megfelelő gumiabroncs kiegyensúlyozottnak bizonyult és biztonságos társnak, lehetővé téve az autó könnyű kezelhetőségét.

Legyen szó akár száraz, akár nedves talajtól, a legtöbb modell meggyőzi a jó teljesítményt. Általában a gumiabroncsmodellek megfelelnek H (210 km / h) vagy V (240 km / h) sebességindexnek. 195 65 r15 nyári gumi árukeresőnk és 195 65 r15 nyári gumi árgépünk segítségével megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 255
továbbiak megtekintése 20
ebből 255
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé