Kiválasztott Szűrők

225 40 R18 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Mit kell keresni a nagyszerű 225 40 r18 nyári gumi esetén?

A nyári gumiabroncsoknak ellenállniuk kell a hőnek, ugyanakkor biztonságot kell nyújtaniuk az esőben is. A gumi keverék megfelelő, és nem szabad túl gyorsan elhasználódni - ez történne azonban a nyáron használt téli gumiabroncsokkal. Ezen felül nagyobb gördülési ellenállásuk van, ami növeli az üzemanyag-fogyasztást. Vessen egy pillantást a jármű dokumentumaira, hogy megtalálja az új nyári gumiabroncsok méretét, vagy csak nézze meg azokat a régi gumiabroncsokat, amelyek széle a szabványosított gumiabroncs-megjelölés.

Az Egyesült Királyság vezető gumiabroncs-szakértőjeként évente több ezer nyári gumiabroncsot árusítunk, amelyek nedves úton is kiváló tapadást kínálnak. Még a nyári szezonban is csúszós utakkal kell szembenéznie, ezért egy erős, tartós futófelület olyan fontos. Lehet, hogy megnézi a különféle szezonális gumiabroncsokat is. Ha velünk vásárol, alacsony árakat szerezhet anélkül, hogy feláldozza a gumiabroncsainak minőségét a nyári hónapokra.

Mikor van szüksége nyári gumikra, téli gumiabroncsokra vagy szezonális gumiabroncsokra?

A Continental erősen ajánlja a megfelelő gumiabroncs használatát minden évszakban. Ez azt jelenti, hogy nyári gumiabroncsokkal lehet vezetni az év melegebb idején, téli gumikkal a hideg időszakban. Ily módon a biztonsági és kereskedelmi szempontok minden időjárási körülmények között maximalizálva vannak. Az All Season gumiabroncsok nem biztosítják az optimális teljesítményt minden körülmények között.

Hüvelykujjszabály: Nyári felszerelés húsvét és október között - nyári gumi 225 40 r18

Mikor van szüksége a nyári gumiabroncsokra?

A melegebb időjárási időszakban (hőmérséklet 7 ° C felett) erősen ajánljuk nyári gumiabroncsok használatát. Csak a nyári gumiabroncsok garantálhatják a magas tapadási szintet nedves és száraz utakon a speciális futófelület-mintázatok és a futófelület-keverékek révén. A nyári gumiabroncsok magas vezetési stabilitást biztosítanak a kanyarokban és az optimális futásteljesítményt nyári hőmérsékleten.

Hány éves lehet nyári gumiabroncsunk és nyári gumi 225 40 r18 ár?

A gumiabroncsok életkora és állapota nagy hatással van a vezetés biztonságára. Minél idősebb a gumiabroncs, annál rosszabb a vezetési tulajdonságai a nedves utakon. A tapadás jelentősen csökken, függetlenül a gumiabroncsok futófelületének mélységétől. A feltétel fontos szerepet játszik a tapadásban is. Ez elsősorban a megtett kilométerektől és az Ön konkrét vezetési stílusától függ.

Alapvetően az átlagos gumiabroncs élettartama öt év: ezt követően a gumiabroncsokat csak biztonsági korlátozásokkal ajánlhatjuk. Ez az oka annak, hogy a nyári gumiabroncsok soha nem haladhatják meg a tíz éves korot. Sokkal jobb a gumiabroncsok hamarabbi cseréje. Rendszeres időközönként ellenőrizze a nyári gumiabroncsok életkorát, anyagi állapotát és minimális futófelület-mélységét. 195 65 r15 nyári gumi árukeresőnk és 195 65 r15 nyári gumi árgépünk segítségével megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 199
továbbiak megtekintése 20
ebből 199
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé