Kiválasztott Szűrők

215 55 R16 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


215 55 r16 nyári gumi

A nyári gumiabroncsok külön gumiabroncs kategóriát alkotnak, amelyek kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosítanak mind száraz, mind nedves utakon melegebb körülmények között. Csökkentik a gördülési ellenállást is, ezért nagyobb üzemanyag-hatékonyságot és kevesebb út zajt generálnak.

A nyári gumiabroncsok mintázata észszerűbb, mint a téli gumiabroncsok, kevesebb barázdával rendelkezik a vízürítés érdekében, maximalizálva az érintkezést az úttal. Következésképpen a jármű kiváló tapadással és fékezéssel rendelkezik a száraz nyári hónapokban.

Ugyanezen jellemzők - az egyedi gumikeverék és az egyszerű futófelület kialakítás miatt a nyári gumiabroncsok alkalmatlanok téli vezetési körülményekhez. Amikor a hőmérséklet 45 Fahrenheit (7 Celsius fok) alá esik, a vegyület keményé és törékennyé válik, és a futófelület kialakítása nem képes kielégítően kezelni a havat vagy a jeget.

Nyári gumi 215 55 r16

A hivatásos járművezetők inkább a nyári gumiabroncsokat részesítik előnyben, amelyeket normál gumiabroncsnak is neveznek. Ezek a gumiabroncsok alapvetően nagy teljesítményű gumiabroncsok, nagy oldalsó merevségű nagy futófelület blokkokból és széles vízszintes kerületi hornyokból készültek. Kifejezetten meleg időjárással rendelkező régiókhoz készült gumikalibráló berendezéssel, ahol a hó és a jég nagyon ritka előfordulása, mint például az Egyesült Arab Emírségekben.

Mint valószínűleg kitalálta, a nyári gumi 215 55 r16 árak, költségek nagymértékben változnak a márkától, stílustól és a gumiabroncs méretétől függően (például egy nagy kisteherautó 20 hüvelykes gumiabroncsai sokkal drágábbak, mint egy kis ferdehátúra való 15 hüvelykes gumi). Akár gumiabroncs-vásárlást tervez, akár váratlan szükség van rá, a gumiabroncsok drágábbak lehetnek, mint egy tipikus napi költség. Szerencsére a legtöbb ember négyévente vagy akörül új gumiabroncsokat vásárol - tehát ha új szettet kap, nem kell egy ideig gondot csinálnia belőle.

A VW Golf, az Audi A4, a Skoda Octavia, a Renault Laguna, a középső osztályban lévő járművek érdekeltek például ebben a piaci méretben. Természetesen pontosan ez az a méret, amelyet a 215 55 R16 a nyári gumiabroncsok magas eladási adatai között szerepelt. Olyan személygépkocsi gumiabroncsok, amelyek folyamatosan fejlődnek és javulnak.

A legjobb 215 55 r16 nyári gumi eladó példányait könnyedén megtalálhatja 215 55 r16 nyári gumi árukeresőnk segítségével, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezhesse meg 215 55 r16 nyári gumi olcsón kategóriában. Velünk garantáltan megtalálja legújabb autógumijait!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 148
továbbiak megtekintése 20
ebből 148
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé