Kiválasztott Szűrők

215 50 R17 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Hogyan tároljuk a 215 50 r17 nyári gumikat?

Ha október és április között tervezi téli gumiabroncsok felszerelését autójára, akkor kíváncsi lehet, hogy mit kezdjen a nyári szettjével.

Egyre több ügyfél úgy dönt, hogy a két készlet között oda-vissza cserél, és a mobil szerelési szolgáltatás egyik fő előnye az, hogy ezt a folyamatot sokkal könnyebbé teszik. Hazaérünk, ami azt jelenti, hogy a tartalék készletét garázsában vagy „istállójában” tárolhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a szállításuk miatt.

Ha nem tárolja megfelelően 215 50 r17 nyárigumijait, fizikai tulajdonságai megváltoznak és romlanak, és használhatatlanná teszik őket. Megfelelő előkészítés és tárolás esetén azonban megtartják tulajdonságaikat, és gyakorlatilag változatlanok maradhatnak több évig.

Szóval hogyan érdemes a nyári gumit 215 50 r17 tárolni?

A gumiabroncsokat soha ne tárolja szabadban, még akkor sem, ha ponyvával vagy nyitott menedékkel borítja. A tárolási helyeknek és körülményeknek hűvösnek, száraznak és sötétnek kell lenniük, megfelelő szellőzéssel. Nem szabad a normál szobahőmérsékleten tárolni, és ha a helyiségben hőforrás van, a gumiabroncsokat árnyékolni kell.

Minden tárolóhelynek meg kell őriznie őket a közvetlen napfénytől és az állandó levegőváltozástól. A nyári készletét ne tárolja olyan helyiségben, ahol ózonkibocsátó készülékek vannak, mivel ez különösen káros lehet a gumiabroncsok gumiabroncsaiban.

A tárolás előkészítése során fontos eltávolítani az oldószerek, üzemanyagok, kenőanyagok és vegyi anyagok nyomait, valamint alaposan ellenőrizni a sérülés jeleit. Tárolás közben ne kerüljön érintkezésbe olyan anyagokkal, amelyek károsíthatják a gumit, ideértve az oldószereket, a benzint vagy az éles szélekkel rendelkező tárgyakat. Ha aggódik a garázsban található káros anyagok közelsége miatt, speciális tárolótáskák kaphatók.

Ha felnin tárolja, akkor függőlegesen felfüggeszthetők vagy vízszintesen is felhalmozhatók (és négyhetente újra felhelyezhetők). A felnik nem szabad egyenesen állni a földön vagy a padlón, mert torzulhatnak. A nyomást szintén 1 bar-ra vagy 14,5 psi-re kell csökkenteni.

A felnik nélküli gumiabroncsokat nem szabad felhalmozni vagy felfüggeszteni. Ehelyett függőlegesen állványokra kell állni, távol a padlótól, és négyhetente el kell forgatni őket.

215 50 r17 nyári gumi árukeresőnk segítségével megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást, hogy ráleljen 215 50 r17 nyári gumira olcsón. 215 50 r17 nyári gumi eladó lehetőségek százait tekintheti át oldalunk segítségével, gyorsan és egyszerűen, hogy a lehető legzökkenőmentesebb módon szerezze be új kerekeit.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 118
továbbiak megtekintése 20
ebből 118
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé