Kiválasztott Szűrők

215 45 R17 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


215 45 r17 nyári gumi

A nyári gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy tisztességes időjárási körülmények között optimális teljesítményt nyújtsanak, és az Egyesült Királyságban használt járművek túlnyomó többségéhez vannak felszerelve.

Vegyületeik és kialakításuk lehetővé teszi a jó tapadást és kezelhetőséget mind száraz, mind nedves utakon melegebb körülmények között, miközben garantálják a maximális biztonsági teljesítményt, ha a hőmérséklet 7 ° C felett van. Emellett magasabb szintű élettartamot és üzemanyag-hatékonyságot nyújtanak, segítve a jármű üzemeltetési költségeinek csökkentését, és font megtakarítását a szivattyúknál.

Mik a nyári 215 45 r17 nyári autógumik előnyei? A fő előnyök a következők: Fogékonyság, vagyis

gyorsabb és pontosabb, különösen a kemény kanyarodáskor. Kezelése: Lágyabb gumikeverékeikkel kiváló teljesítményt és kormányzási képességet kínálnak. Kényelem: Nagyobb kényelem a vezetési élmény maximalizálása érdekében. Hasonlóképpen alacsonyabb zajszintet kínálnak, így a csendesebb utazás is biztosított.

Segít az üzemanyag fogyasztás csökkentésében, és pénzt takarít meg a tank feltöltésekor. A legészszerűbb lehetőség, ha csak egy gumiabroncsot használ, és Magyarország azon részén él, ahol a téli hónapokban az időjárás általában kevésbé szélsőséges.

Mikor szerelje fel nyári gumikat 215 45 r17 méretben

Azok a vezetők, akik előre-vissza váltanak a nyári és a téli tanúsítással rendelkező gumiabroncsok között, általában cserélik, ha a hőmérséklet folyamatosan esik 7 °C alá. Ezen a ponton a nyári gumiabroncsban levő vegyület és a gumi megkeményedni kezd, így kevésbé reagálnak és csökkenti az optimális teljesítményt.

Nincs szigorú és gyors szabály, hogy mikor kell átváltani, de ügyfeleink többsége hajlandó október közepétől április közepéig cserélni, az időjárástól függően. Ha a higany forró napokon szárnyal, az abroncsok hőmérséklete gyorsabban növekszik, következésképpen a gumiabroncsok belsejében felmelegszik a levegő, és nyomása gyorsan megemelkedik. Ez súlyosbítja a meglévő károkat és a gyenge pontokat, növelve ezzel a defekt kockázatát.

Tehát, ha 215 45 r17 nyári gumi eladó opciót keres, ajánljuk 215 45 r17 nyári gumi árukeresőnket, ahol a lehető legjobb eséllyel találhatja meg következő 215 45 r17 nyári gumiját olcsón. 215 45 r17 nyári gumi eladó kínálatunkban számos típus és a legjobb, de a ’spórolós’ márkák is megtalálhatók, így biztos lehet benne, hogy gyorsan és egyszerűen fogja megtalálni az Önnek legmegfelelőbb opciókat. A teljes folyamatot elintézheti online, órákig tartó keresgélések nélkül.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 112
továbbiak megtekintése 20
ebből 112
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé