Kiválasztott Szűrők

195 55 R15 Személygépkocsi Nyári Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Milyen különbség van az összes évszakos gumiabroncs és a 195 55 r15 nyári gumi között?

Ha az évszak és a nyári gumiabroncsok között vitatkozunk, a két típus közötti különbségek könnyen félreérthetők. Járműjétől, vezetési körülményeitől és személyes preferenciáitól függően az egyik jobb választás lehet, mint a másik.

A nyári és a négy évszakos gumiabroncsok közötti választáskor segít megérteni az egyes gumiabroncsok előnyeit és korlátait.

Minden évszakos gumiabroncsok

A minden évszakra szóló gumiabroncsok a képességek egyensúlyát kínálják, elfogadható teljesítményt nyújtva nedves és száraz körülmények között, valamint havas tapadást nyújtva. Az átlagos vezető számára készült, az egész évadra szóló gumiabroncsok futófelületének mélysége mérsékelt, és gumi keverékeikkel rendelkezik, amelyek hosszabb futófelületet biztosítanak, mint a sekélyebb futófelületű 195 55 r15 nyári autógumik.

A szezonális gumiabroncsok különféle típusokban / modellekben, méretben, teherbírásban és sebesség-osztályban kaphatók, különféle járműveken, a gazdaságos járművektől a szedánokig, a mikrobuszokig és a tehergépkocsikig. Általában a vezetés kényelmét, kezelhetőségét és egyéb, a legtöbb járművezető számára megfelelő tulajdonságokat biztosítanak.

A szezonális gumiabroncsok meleg időben is jól teljesítenek, de kevésbé tudnak tapadni, mint a nyári gumiabroncsok, és ezzel feláldozzák a kormányzási, fékezési és kanyarodási képességeket. Ez a kompromisszum szükséges ahhoz, hogy a minden évszakra használt gumiabroncsok elfogadható teljesítményt biztosítsanak enyhe téli körülmények között, és hosszabb futófelületet biztosítsanak.

Nyári gumik 195 55 r15 méretben

A 195 55 r15 nyárigumik ideálisak nagy teljesítményű járművekhez, és a sebesség és a mozgékonyság szempontjából készültek. Fokozott reakcióképességet, kanyarodási és fékezési képességeket kínálnak. Ezt jellemzően a speciális futófelület-mintáknak és gumi-keverékeknek tulajdonítják, amelyek lehetővé teszik a jobb pontosságot az úton.

A nyári gumiabroncsok mintázatának kevesebb hornyolása van, és több gumi érintkezik az úttel. Úgy tervezték, hogy maximális tapadást biztosítsanak az úton. A nyári gumiabroncsok futófelület-keverékeit úgy tervezték, hogy rugalmasabbak maradjanak, lehetővé téve a jobb tapadást és tapadást. Lehet, hogy a nyári gumiabroncsok futófelületének mélysége alacsonyabb, és ez lehetővé teszi a nagyobb stabilitást, ha közelebb kerülnek a határhoz.

Ha fontos önnek a jó nyári gumi 195 55 r15 ár, vagyis 195 55 r15 nyári gumit olcsón szeretne szerezni, használja 195 55 r15 nyári gumi árukereső szolgáltatásunkat, hogy megtalálja az Ön által áhított legjobb 195 55 r15 nyári gumi eladó terméket. Állunk rendelkezésére.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 94
továbbiak megtekintése 20
ebből 94
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé