Kiválasztott Szűrők

225 50 R17 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Hogyan működik a 225 50 r17 téli gumi?

Hó, jég és nulla fok - a télnek kellemetlen meglepetés van az autóvezetők számára a hüvelyében. A téli gumiabroncsok kötelezőek olyan országokban, mint Svédország vagy a Cseh Köztársaság, a téli biztonságos vezetés érdekében. Kopásbiztosabbak, jobb tapadást és biztonságosabb kormányzást biztosítanak. Miben különbözik a téli gumiabroncsok és hogyan működnek?

Téli gumi 225 50 r17: A legfontosabb jellemzők

A hőmérséklet esik, és növekszik a hó és a jég veszélye. A nyári gumiabroncsokat továbbra is használó személyeknek kockázata van egy jelentős bírság megfizetésének, valamint általában a közúti biztonság kockázatának. Ennek oka az, hogy a téli gumiabroncsok a legjobb helyzetben vannak abban a pontban, ahol a nyári gumiabroncsok elérték a korlátokat. Nem csak akkor, amikor esik a hó. Nedves időben, valamint száraz, de hideg utakon is jönnek a saját magukhoz.

Akár jobb kezelhetőség, akár rövidebb féktávolság - október és húsvét között semmi sem veri meg őket. A téli gumiabroncsok javítják a nyomon követés stabilitását és javítják a kormányzás pontosságát a hatékony erőátvitel miatt. Az aquaplaning technológia segíti a járművezetőket olyan területeken, ahol kevés a hó, de több eső van.

A keverék megváltoztatja

Legyen szó hóról, esőről vagy csak hideg időjárásáról, a téli gumiabroncsoknak mindent meg kell adniuk: a maximális tapadást még rossz időjárás esetén is. Ezért tartalmaz minden modell egy speciális gumi keveréket. Mi a különbség: A természetes gumi magas aránya. Ez a gumiabroncs lágyabbá teszi, és ezért stabil tapadást biztosít még hideg körülmények között is. A nyári gumiabroncsok kölcsönhatása a hőmérséklettől függően gyorsan változik; merevebbé válnak és kevesebb tapadást kínálnak. A nyári gumiabroncsok kevésbé rugalmasak hidegen és alacsonyabb tapadási és fékezési teljesítményt nyújtanak. Ez még a száraz úton is érvényes.

Téli gumi 225 50 r17 ár

A téli gumiabroncsokkal ez más: a speciális összetételük biztosítja a téli súrlódás mértékét. Ugyanakkor: minél puhább a gumiabroncs, annál nagyobb az energia- és benzinfogyasztás, így növekedhetnek a működési költségek.

A töltőanyagok, például a szilícium-dioxid, és a lágyítók, például az olajok és a gyanták ezért alapvető szerepet játszanak a természetes gumi mellett. A gumi összetételének körülbelül 40% -át teszik ki. Az egyes alkatrészek kombinációja végül meghatározza a gumiabroncs keménységét, és ennélfogva akár nyári, akár téli gumiabroncsot.

A legtöbb 225 50 r17 téli gumiabroncsot szállító üzletben szakértők lesznek, akik javasolhatják az autójának megfelelő gumiabroncsot. Beszéljen a szerelővel is. 225 50 r17 téli gumi árukereső segítségével megtalálhatja a legjobb 225 50 r17 téli gumit olcsón.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 152
továbbiak megtekintése 20
ebből 152
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé