Kiválasztott Szűrők

215 60 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A 215 60 r16 téli gumi szilárd befektetés a téli időjárásra

Gyors tények: Mit kell tudni a téli gumiabroncsokról? Ha a téli hőmérséklet 7 fok alá esik, minden télre szereljen fel téli gumiabroncsokat. Egyes országokban a törvény ezt elő is írja. Keresse meg az M + S és a Three-Peak Mountain Snowflake szimbólumot az oldalsó falon, ez azt jelenti, hogy a gumiabroncs megfelel a nemzetközi előírásoknak.

Maximalizálja a jármű kezelését és tapadását úgy, hogy téli gumit 215 60 16 az autó mind a négy kerékpozíciójába felhelyez. Az optimális teljesítmény és biztonság fenntartása érdekében ellenőrizze a légnyomást a jármű kézikönyvének megfelelően.

Tehát készen áll arra, hogy téli gumiabroncsokat vásároljon autójához. Gratulálunk. Ha olyan régióban él, ahol a hőmérséklet minden évszakban 7 fok alá esik, ez egy nagyon ésszerű döntés, ha biztonságot akarunk biztosítani önmagunknak és más útközben lévő felhasználók számára.

A téli gumiabroncsok egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek csökkentik a hó, a jég és az út hőmérsékletének kockázatait, így az autóvezetőknek nagyobb irányítást biztosítanak a kormány mögött.

Most, hogy elhatározta, hogy tovább halad, végezzen egy kis kutatást. Például téli gumiabroncsokba történő befektetés esetén az autó négy kerékhelyzetébe kell felhelyeznie őket. Ez maximalizálja a jármű kezelhetőségét, és csökkenti annak kockázatát, hogy a hátsó vagy az első tengelyen a tapadás elveszik, ha csúszós utakon halad. Ne keverje a nyári és a legjobb téli gumit 215 60 r16 a személygépkocsiján. Íme néhány hasznos dolog, amelyet érdemes figyelembe venni, mielőtt új téli gumiabroncsot választana.

Miért hatékonyabbak a téli gumik 215 60 r16, ha hidegebb lesz

A jó téli gumiabroncs meghatározó tulajdonságai a futófelület mintája, a szár és a gumiabroncs-összetétel. Amikor az időjárás megkezdi a hideget, és jég van az utakon, ezek a gumiabroncsok készek megbirkózni az elemekkel.

A téli gumiabroncsok külön futófelület-mintázattal rendelkeznek, hogy kiváló tapadást biztosítsanak havas, nedves és jeges utakon. A kerék forgása behúzza a havat a szélesebb hornyokba, és további tapadást eredményez. A futófelület emellett olyan darabokkal is rendelkezik - apró kis résekkel -, amelyek további tapadást biztosítanak azáltal, hogy lehetővé teszik a futófelület blokkjainak hajlítását és mélyebb ásását a hóba vagy a jégbe.

Végül, az abroncskeverékben nagyobb a természetes gumi százaléka, így hideg hőmérsékleten puha és rugalmas. Ha az abroncskeveréket nem úgy tervezték, hogy teljesítse téli körülmények között - mint például a nyári gumiabroncsok esetében -, akkor az kemény és törékeny lesz. Ez viszont a tapadás és tapadás lényeges csökkenéséhez vezet.

Téli gumi 215 60 r16 ár

Mielőtt megvennénk egy eladó 215 60 r16 téli gumit, 215 60 r16 téli gumi árukereső segítségét is igénybe vehetünk, hogy garantáltan megtaláljuk a lehető legjobb ajánlatokat.

A téli gumiabroncsokat az oldalsó szimbólumok alapján lehet azonosítani. Ezek az M + S szimbólum és a háromcsúcsos hegyi hópehely (3PMSF) szimbólum, és mindkettő ipari szabvány. Határozottan javasoljuk azonban, hogy hamarosan átálljon új 3PMSF szimbólummal ellátott téli gumiabroncsokra (hópehely), mivel ezek minőségének a szabványosított hófékteszt során bizonyítania kell. Ez még nem volt szükséges az M + S téli gumiabroncsok jelöléséhez.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 89
továbbiak megtekintése 20
ebből 89
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé