Kiválasztott Szűrők

215 55 R17 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Különbségek a 215 55 r17 téli gumi, a nyári és az egész évszakos gumiabroncsok között

A mérsékelt éghajlattal rendelkező országokba, például az Egyesült Királyságba tervezték, az egész szezonális gumiabroncsok egész évben használják a téli és a nyári gumiabroncsok elemeit. Vegyületből készülnek, amely jó tapadást biztosít száraz és meleg körülmények között anélkül, hogy nagyon alacsony hőmérsékleten kemény és merev lenne. Mint a téli gumiabroncsokhoz is, rengeteg darabot vágtak be a futófelületbe. Sok járművezető úgy véli, hogy a szezonális gumiabroncsok a legkényelmesebb választás, mivel mind a négy évszakra a helyükön maradhatnak.

A szezonális gumiabroncsok azonban alapvetően veszélybe kerülnek. Nem lesznek annyira morcosak, mint a melegebb hónapokban a nyári gumiabroncsok, és nem lesznek olyan hatékonyak, mint a teljes téli gumiabroncsok hideg, alacsony tapadási viszonyok között. Ráadásul az egészévű gumiabroncsok felszerelése a teljesítményautóba garantáltan annak biztosítása, hogy az autó soha ne érezze magát olyan éles vagy morcosan, mint kellene.

Hideg hőmérsékleteken és alacsony tapadási viszonyok mellett a szezonális gumiabroncsok és a téli gumiabroncsok nem versenytársak: a téli gumiabroncsok sokkal hatékonyabbak lesznek.

Téli gumi 215 55 r17 tárolása

A téli gumiabroncsokat hűvös, száraz helyen kell tárolni, egymásra helyezve, közvetlen napfénytől és hőforrástól távol, a gumi lebomlásának megakadályozása érdekében.

A téli gumiabroncsok eltávolításakor mindegyiket meg kell jelölni, hogy amikor ideje lenne a gumiabroncsok újbóli felszerelése, elfordíthassa az autó helyzetét, hogy kiegyenlítsék a kopást. Ideális lenne otthoni garázs vagy kerti fészer.

A téli gumiabroncsokat meleg vízzel is meg kell mosni és óvatosan meg kell szárítani, mielőtt tárolnák.

Tudod keverni a nyári és a téli gumiabroncsokat?

Az Egyesült Királyságban nincs olyan törvény, amely szerint nem lehet, de mivel a téli és nyári gumiabroncsok rendkívül változatos tapadást eredményeznek, ezt nem biztonságos megtenni.

Beépíthető-e téli gumiabroncsok acélkerekekhez? Igen. Valójában sok járművezető vásárol egy acélkerekes készletet - olcsóbb, mint az ötvözött kerék -, és téli gumiabroncsait egész évben rajtuk hagyja.

Téli gumi 215 55 r17 ár

Ha minden évszakban cseréli a téli gumiabroncsait, akkor négy-öt évet tesz ki. Ne tárolja téli gumiabroncsait egész évben. Csakúgy, mint a téli gumiabroncsokat nem télen, a téli gumiabroncsokat nem nyári körülmények közöttre készítik.

A 215 55 r17 téli gumi olcsón nyár végén kaphatók, de a nyár országszerte viszonylag relatív. Ontario déli részén még meleg van, de már hideg a front a prériben. Ha kívülről látja a lélegzetét, akkor a téli gumiabroncsokat be kell szerelni és készen kell gurulni.

215 55 r17 téli gumi árukereső segítségével megtalálhatja a legjobb gumiabroncsot, 215 55 r17 téli gumi olcsón. Gumiabroncsok keresésekor fontos tudni a megengedett gumiabroncs-méreteket. A Tyres.net webhelyen megtalálja a jelenlegi és korábbi gumiabroncs tesztek vezető márkáit. Ilyen módon olyan gumiabroncs modellt találhat, amely az ár és a teljesítmény szempontjából megfelel az egyéni követelményeknek.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 107
továbbiak megtekintése 20
ebből 107
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé