Kiválasztott Szűrők

225 45 R17 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Milyen előnyei vannak a 225 45 r17 téli guminak?

A téli gumiabroncsok legjobban 7 °C alatti hőmérsékleten működnek. Valójában ezek a feltételek meghaladják a hagyományos „nyári” gumiabroncsok tudását, amelyek ilyen körülmények között képesek vontatásra, kanyarodásra és fékezésre - függetlenül attól, hogy hó vagy jég van-e.

Havon a féktávolság jelentősen csökkenthető, mivel a téli gumiabroncsokon a fogók akkor is tapadnak, ha a futófelület puha hóval van tele. Ilyen körülmények között egy kétkerék meghajtású, téli gumiabroncsokkal készített autó mindig biztonságosabb, mint a 4x4-es meghajtású autó nyári gumiabroncsokkal.

Mennyibe kerül téli gumiabroncsok? Téli gumi 225 45 r17 ár

A téli gumiabroncsok ára nagyon változatos, az autójától és a kerék méretétől függően. Átlagosan valamivel drágábbak, mint egy hasonló nyári gumiabroncs az Egyesült Királyságban.

Ugyanakkor, bár a négy téli gumiabroncs költsége jelentős - különösen akkor, ha egy téli kereket is vásárol, hogy elkerülje az évi kétszer cseréjét -, ne feledje, hogy ennek eredményeként a nyári gumiabroncsok hosszabb ideig tartanak. Így bár valószínűleg meglehetősen magas kiindulási költsége van, a téli gumiabroncsok hosszú távú költsége viszonylag alacsony.

A téli gumiabroncsok beszerelése nem befolyásolhatja az autóbiztosítást, de érdemes erről egyeztetnie a szolgáltatóval. Az a szállító, amelytől a gumiabroncsot vásárolja, általában az Ön számára megfelelő tájékoztatást szolgáltat.

A téli gumiabroncsok vásárlásának legjobb helye oldalunk 225 45 r17 téli gumi árukeresője. Szolgáltatásunk által nemcsak a legnépszerűbb márkákat, hanem megbízható szolgáltatásokat és 225 45 r17 téli gumit olcsón is találhat. Először ki kell választania a kívánt téli gumiabroncs méretét, és ki kell választania a kívánt márkát. Ha kész, akkor egyből végrehajthatja rendelését és fizethet egyszerű és könnyű fizetési lehetőségekkel.

Milyen alternatívái vannak a téli guminak 225 45 r17?

Ha aggódik a téli gumiabroncsok előzetes költségei miatt, vegye fontolóra a hózoknit vagy hóláncot. A hózoknik nagy tapadású szövetből készülnek, amelyek illeszkednek az autó kerekéhez, míg a hóláncok nehezebben viselhető (és nehezebben illeszthető) acél alternatívák.

Az előnyök és hátrányok, valamint a láncok és a zokni felszerelésének megismeréséhez keresse fel a a gumiszervizek valamelyikét, ahol további tanácsokat tudnak adni az érdeklődőnek.

Ugyan ezek nem helyettesítik a téli gumikat 225 45 17, mivel nem használhatók hómentes utakon. De nyugalmat és kiutat kínálhatnak a csúszós helyzetekből. A teljesítményszint kismértékű csökkenése ellenére a 17 hüvelykes gumiabroncsok valóban jobban kiegyensúlyozottak és kedvezőbbek. Azt is meg kell jegyezni, hogy nem mindegyik hajt végre teljesítményt rendkívül havas körülmények között. Tehát arra a következtetésre jutott, hogy a téli gumiabroncsok általában jók, de ha olyan gumiabroncsokra van szükség, amelyek kissé kevésbé aluljárnak, akkor szélesebb átmérőt kell alkalmazni.

A nedves teszteléshez a keskenyebb, 16 hüvelykes gumiabroncsok teljesítettek a legjobban vízszintes helyzetben. És bár a 18 hüvelykes gumiabroncsok voltak a legrosszabbak a nedves fékezés során, a nedves kezelés során a legjobban kormányozhatók voltak.

A legjobb téli gumit 225 45 r17 méretben megtalálhatja weboldalunkon a 225 45 r17 téli gumi árukereső segítségével. 225 45 r17 téli gumi eladó típusok és márkák közül válogathat, hogy 225 45 r17 téli gumit olcsón, de legalábbis a téli gumi 225 45 r17 áron találja meg.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 146
továbbiak megtekintése 20
ebből 146
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé