Kiválasztott Szűrők

155 70 R13 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória

155 70 r13 téli gumi

Ha Magyarországon szerény mennyiségű hó esik és autópályáink leállnak, soha nem az időjárás a felelős, hanem az előkészítés hiánya.

Ebben a átfogó útmutatóban, amellyel ön és autója felkészülhet a téli hónapokra, alaposan megvizsgáljuk a téli gumi 155 70 13 példáit, és megvitatjuk, hogy megérik-e a ráfordítást, mielőtt megfontolná a hideg évszakban történő vezetés minden más aspektusát.

Téli gumik

Még ha a téli gumiabroncsok is egyre népszerűbbek, sok járművezető továbbra is félreérti, hogy pontosan miért léteznek és miért kell őket olyan országban felszerelni, ahol ritkán van hó. Az igazság az, hogy a téli gumiabroncsokat nemcsak hóra és jégre tervezték. Jobb tapadásúak, és ezért biztonságosabbak, mint a nyári gumiabroncsok, minden időjárási körülmények között - akár szárazon is -, mindaddig, amíg a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, mint 7 Celsius fok.

Mik a téli gumik 155 70 r13?

A téli gumiabroncsoknál a legfontosabb megérteni, hogy ezek nem jéggumik, vagy akár hóban használatos gumiabroncsok. Nincsenek olyan fémcsapok, amelyek képződnének a futófelületről. Ehelyett a téli gumiabroncsokat egyszerűen úgy tervezték, hogy alacsony hőmérsékleten és az csúszós utakon használhatóak legyenek.

Természetesen sokkal hatékonyabbak, mint a nyári gumik, havon és jégen, de nagyobb tapadást és kormányozhatóságot biztosítanak még a csontszáraz felületen is, mindaddig, amíg a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, mint 7 Celsius fok. Sokkal jobban tolerálják az álló vizet is, így eső esetén is a téli gumiabroncsok biztonságosabbak, mint a nyári gumiabroncsok.

November vége és március eleje között a legjobb téli gumi 155 70 r13 szinte biztosan jobban fog tapadni, mint a nyári gumiabroncsok.

Hogyan működik a téli gumiabroncsok, téli gumi 155 70 r13 ár?

A téli gumiabroncsok három különféle módon különböznek a nyári gumiabroncsoktól. Az első az, hogy a futófelület mintázatánál még több horony vagy darabka van bevágva, amelyek kiszorítják a vizet, és segítik a gumiabroncsot, hogy megtapadjon hóban és jégen.

Másodszor, a téli gumiabroncsok olyan vegyületből készülnek, amelyben több szilícium-dioxid van, ami azt jelenti, hogy puhábbak és rugalmasak maradnak még fagy körüli hőmérsékleten is. Nagyon hideg körülmények között a nyári gumiabroncs gumija rendkívül merevvé válik, azaz az út felületén átcsúszik, és nem tapad hozzá.

Végül a téli gumiabroncsot úgy tervezték, hogy mozgás közben rezegjen, ami azt jelenti, hogy minden esetlegesen felhalmozott hó ki tud rázódni. Időközben egy nyári gumiabroncs eltömődik a hóval és a jéggel, és gyakorlatilag teljesen sima és teljesen haszontalan lesz.

155 70 r13 téli gumi árukereső segítségével megtalálhatja a legmegfelelőbb 155 70 r13 téli gumit olcsón. Oldalunk mindenre ajánl valamilyen megoldást. Ha Ön éppen 155 70 r13 téli gumi eladó típusokra és márkákra szeretne lelni, esetleg vásárlásra készül és a téli gumi 155 70 r13 árakat keresi, akkor miután beírta a méret adatokat keresőnkbe, kapni fog egy hosszú listát. A listában minden részletet megtalál, ami által összehasonlíthatja a típusokat és az árakat is. Ezután csupán pár percet vesz igénybe, hogy megvásárolja az Önnek legszimpatikusabb autógumi szettet.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 23
továbbiak megtekintése 3
ebből 23
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé