Kiválasztott Szűrők

215 55 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


215 55 r16 téli gumik és kerekek

Ha egy téli gumiabroncsot vásárolt, akkor a legegyszerűbb módszer a hagyományos gumiabroncsok cseréje az autó kerekein. Ezt legjobban gumiabroncs szerelőnél lehet megtenni, hogy azok megfelelően illeszkedjenek és kiegyensúlyozzák a gumit. Ez azonban azt jelenti, hogy tavasszal visszatér a gumiabroncs szerelőhöz, és visszateszi a hagyományos gumiabroncsokat.

Egy másik alternatíva az, ha megvásárol egy kerékcsomagot, az új téli gumi 215 55 16 szettel. Lehet kapni egy megfelelő ötvözet készletet, de olcsóbb alternatíva az, ha kap egy kisebb kereket vagy akár acél alapkereket is, ha rendelkezésre állnak. Az autók egyébként télen is szennyeződnek, így egy acélkészlet nem rontja el az autó esztétikáját.

Téli gumi 215 55 r16

Ha autója teljes méretű pótkerékkel rendelkezik, akkor érdemes megfontolni annak téli gumiabroncsra való felszerelését. A mélyedések miatt télen nagyobb a lyukasztás kockázata, míg a téli gumiabroncsok megengedettek rövid ideig vezetni meleg időben, mindaddig, amíg a lyukasztott gumiabroncsot a lehető leghamarabb cserélik.

Jelenleg nincs olyan helyzet, mint egy téli speciális űrkímélő pótkerék, de a szokásos helymegtakarítók futófelületei olyan körülmények között működnek, amelyeket általában legfeljebb 50 mph sebességre terveztek. Ha autója gumiabroncsokkal rendelkezik, akkor téli futópadokat szerezhet, amelyek felhasználhatóak maradnak még a lyukasztás után is.

Téli gumiabroncsok tárolása és „gumiabroncs szállodák”

A téli gumiabroncsok felszerelésének egyik akadálya, hogy valahol tárolja a többi gumiabroncsot, amikor nem használják. Ha még nincs garázs vagy tárolóhely, ahol tárolni tudja őket, akkor ez valódi kellemetlenséget okozhat, és itt jön a gumiabroncs-szálloda.

Ez a szolgáltatás elérhető néhány fő kereskedőnél vagy a közúti gumiabroncs-kereskedőknél, és azt jelenti, hogy a gumiabroncsokat éves díj ellenében biztonságban tudja tartani. Néhány vállalat azonban csak az Ön gumiabroncsait tárolja, nem pedig azokat a kerekeket, amelyekre vannak felszerelve.

Téli gumi 215 55 r16 ár

Ha van raktárhelyisége, akkor a gumiabroncsokat hűvös, sötét és ésszerűen jól szellőző helyen kell tartani, hogy jó állapotban maradjanak. A Continental azt javasolja, hogy a felszerelt gumiabroncsokat 1 bar-ra (kb. 14psi) felfújják és a kerék küllőin lógják fel, noha óvatosságot javasolunk, mivel nem minden kereket úgy tervezték, hogy így tároljon.

Ha a tárolásra nem akar költeni, sőt a legjobb téli gumit 215 55 r16 keresi, 215 55 r16 téli gumit olcsón, akkor javasolt szakember vagy egy hozzáértő internetes keresőt, pl. a mi 215 55 r16 téli gumi árukeresőnket használni. 215 55 r16 téli gumi eladókat is találhat lakhelye közelében, így a téli gumi 215 55 r16 ár megtalálása után, gyors szállítási lehetőségeket is kínálunk, ami megkönnyítheti a teljes procedúrát.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 116
továbbiak megtekintése 20
ebből 116
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé