Kiválasztott Szűrők

195 60 R15 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Útmutató a 195 60 r15 téli gumihoz - megéri a pénzt?

A hideg időjárásra tervezett gumiabroncsok tapadást és biztonságot nyújtanak még a szélsőséges vezetési körülmények között is. Olvassa tovább, hogy megtudja, vásároljon-e téli gumiabroncsokat

Miért vásároljon téli gumiabroncsokat? A téli gumiabroncsok speciálisan kialakított futófelület-mintákkal és gumi-keverékekkel rendelkeznek, amelyek a legjobban teljesítik, ha hideg időben vezet. Hét Celsius-fok és az alatti hőmérséklettől kezdve ezek a speciális minták együtt működnek az egyedi gumikeverékekkel, hogy maximalizálják a tapadást és a tapadást, miközben az autósokat az úton tartják.

Számos autós úgy gondolja, hogy a téli gumiabroncs csak akkor hasznos, ha havazik. De súlyosan tévednek, mivel ennél sokkal több van. A futófelület mintázatát úgy alakították ki, hogy nedvességnél haladva a hagyományos gumiabroncsokhoz képest több vizet szórjon el, miközben maga a keverék lágyabb, vagyis hideg esetén nagyobb tapadást eredményez, függetlenül attól, hogy száraz-e vagy sem.

A legjobb téli gumi 195 60 r15

Ennek ellenére a téli gumiabroncsok valóban saját magukba kerülnek, amikor havazik. A gumiabroncsokban lévő keskeny hornyok megakadályozzák a hó felépülését és a futófelület-csatornák eltömődését. Ha valaha is örömmel szerezte meg a hóember felépítését, akkor tudni fogja, hogy a tömörítés során milyen gyorsan halmozódik fel a hó. Ez a fő oka annak, hogy a hagyományos gumiabroncsok kevésbé hatékonyak havas körülmények között.

Annak ellenére, hogy a téli gumiabroncsok hihetetlenül hasznos kiegészítést jelentenek az autójában, érdemes értesíteni a biztosítót, miután felszerelte őket. Ennek oka az, hogy kissé nevetséges módon vannak olyan biztosítótársaságok, akik téli gumiabroncsokat utólagos módosításként osztályozzák, annak ellenére, hogy biztonsági előnyeket kínálnak a hideg, sötét téli hónapokban.

Téli gumi 195 60 r15 ár

Ha új autót vásárol, akkor érdemes mérlegelnie a téli gumiabroncsok előnyeit a négykerék-meghajtásnál. 195 60 r15 téli gumi eladó darabnál, téli gumi 195 60 r15 ár tekintetében legjobb, ha igénybe veszi 195 60 r15 téli gumi árukeresőnket.

Mikor kell váltani őket? Rövid válasz: mielőtt havazik. A hosszabb válasz: amikor a hőmérséklet csökkenni kezd. Javasoljuk, hogy cserélje ki gumiabroncsát, amint a hőmérséklet egy számjegyre csökken. Pontosabban, ha a hőmérséklet hét Celsius fokra esik vissza, akkor az egészévű gumiabroncsokban a gumikeverék merevebbé válik - elég merev ahhoz, hogy problémákat okozzon.

Ez drágának tűnhet. A kezdeti elrendezés lehet, de ha elköltötte a pénzt, akkor csak a változásért (évente kétszer) fizet, szemben az új gumiabroncsok (és esetleg a felnik) vásárlásával két-három évente. 195 60 r15 téli gumi olcsón találhat weboldalunkon keresztül, majd gyorsan és egyszerűen megvásárolhatja azt.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 78
továbbiak megtekintése 20
ebből 78
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé