Kiválasztott Szűrők

205 60 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Milyen alternatívái vannak a 205 60 r16 téli guminak, ha hideg lesz?

A szezonális gumiabroncsok félúton vannak a téli gumi 205 60 16 és a nyári gumiabroncsok között. Egész évben az autón hagyhatók, de általában nem teljesítenek a legjobban a legjobb nyári gumiabroncsokhoz képest meleg időben, valamint a jó téli gumiabroncsokhoz képest hideg körülmények között.

Van egy újonnan megjelenő gumiabroncs osztály is, amelyet először a Michelin Cross-Climate modelljénél láthattunk. Ezek alapvetően nyári gumiabroncsok, de a téli gumiabroncsok osztályozásához szükséges futófelület mintázattal és rugalmas gumi keverékkel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy egész évben legálisan használhatók azokban az országokban is, amelyek kötelezővé teszik a téli gumiabroncsok használatát - míg a négyévszakos gumiabroncsokét nem.

A kb. 20 ezer Ft körüli hóláncok vagy egyéb olcsóbb alternatívák kezelhetik a téli gumiabroncsok hiányosságait, és gyors megoldást jelenthetnek a csúszós felhajtón vagy a burkolatmentes útmenti helyeken. Ezek körbevezik a gumiabroncsot, hogy extra tapadást biztosítsanak a hóhoz és a jéghez, ám ezeket nem hosszú távú használatra tervezték, ezért ezeket a megtisztított utakon el kell távolítani.

Mi van, ha nincs más választásom, mint nyári gumiabroncsokkal vezetni?

Ellenőrizze, hogy meglévő gumiabroncsai jó állapotban vannak-e - lehetőleg legalább 3 mm futófelülettel kell meglennie a gumiabroncs szélességének 75 %-án, de minden bizonnyal meg kell haladnia az 1,6 mm-es törvényi minimumot. Keresse meg a futófelület vagy az oldalfalak sérülésének jeleit, mint például a kidudorodások vagy a vágások. Ezek hirtelen gumiabroncs-meghibásodást okozhatnak, amelyet rosszabb körülmények között még nehezebb ellenőrizni.

Téli gumiabroncsokat kell vásárolnom? Téli gumi 205 60 r16 ár

Előnyök, hátrányok és költségek magyarázva. Itt olvashatja a legjobb téli gumi 205 60 r16 autóra történő felszerelésének előnyeit és hátrányait, valamint hogy ezek használata költségesebb vagy költséghatékonyabb.

Eső, nedves levelek, hó, fekete jég: a tél a saját veszélyeit hozza magával. A téli gumiabroncsok felszerelése javítja a vezetés biztonságát, de csak bizonyos körülmények között. Először is, mit csinálnak pontosan, és melyek a jó megoldások az ön számára?

Milyenek a téli gumik 205 60 r16?

A téli gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy optimális tapadást és kormányozhatóságot biztosítsanak hideg körülmények között. Lágyabb keverékük van, a futófelületbe beépített mélyebb hornyokkal és keskeny vágásokkal. Ezek a tulajdonságok elősegítik a víz / hó eloszlását, és lehetővé teszik a gumi mozgását - javítva az utat.

A téli gumiabroncsot az oldalsó hópehely szimbólum alapján lehet azonosítani. Vegye figyelembe, hogy a hópehely szimbólum nélküli gumiabroncsok, amelyek meg vannak jelölve „M + S” (sár és hó), nem feltétlenül megfelelő téli gumiabroncsok.

A legtöbb autónak van javasolt listája a téli gumiabroncsokról, amelyek a gyártmányhoz és a modellhez megfelelőek, de a tél súlyosságát is figyelembe kell venni a környéken. Ha sok hó és jég van, akkor szerezzen be egy gumiabroncsot, amely képes kezelni az ilyen mennyiségű csapadékot.

A legtöbb téli gumiabroncsot szállító üzletben szakértők lesznek, akik javasolhatják az autójának megfelelő gumiabroncsot. Beszéljen a szerelővel is. 205 60 r16 téli gumi árukereső segítségével megtalálhatja a legjobb 205 60 r16 téli gumit olcsón. 205 60 r16 téli gumi eladó típusait megtalálja weboldalunkon keresztül, össze tudja hasonlítani őket, majd segítünk a vásárlás teljes folyamatában is.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 129
továbbiak megtekintése 20
ebből 129
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé