Kiválasztott Szűrők

195 65 R15 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


195 65 r15 téli gumik autójához

Az európai országokban általában hideg téli hónapok vannak, és ez a fajta évszak általában takarókat és hótakarókat jelent az úton. Ennek a valóságnak a következtében a gépjárművezetőknek és a járművezetőknek érdemes megfontolniuk két alternatív gumiabroncs-készlet használatát. Az első szett a nyári szezonra, a második szett a téli szezonra szól. Valójában Európa egyes országaiban ezeket jogi követelményeknek tekintik. Ha az Egyesült Királyságból származik, akkor valószínűbb, hogy gyakran évente sűrű hóval kell foglalkoznia, főleg az úton haladva.

Arról az évszakról van szó, amikor a legtöbb ember a hideg és havas hónapokra való felkészüléskor kezd téli gumiabroncsok vásárlásán gondolkodni. Korábban már írtunk a téli gumiabroncsok fontosságáról, de dönthet arról, hogy milyen méretű gumiabroncsot vásárol. A 195 65 15 téli gumiabroncsok számos előnnyel járnak, amelyek megőrzik a téli járművezetők biztonságát és bizalmat adnak nekik az ilyen típusú vezetéshez. A téli gumiabroncsok figyelembevételekor a 195 65 r15 gumi tulajdonosának tudnia kell, mennyire lesz képes teljesíteni az autó nedves vagy akár száraz időben.

Téli gumiabroncsok vásárlásakor a szokásos ésszerűsítés, amely átkerül, a szűkebb jobb, a logika pedig az, hogy az okosabb gumiabroncs nagyobb nyomást gyakorol az útfelületre, így jobban süllyedve a gumiabroncsot a hóba. A téli gumi 195 65 r15 ár és minőség arányában a gumik havas eredményei ennyit jeleznek, de furcsamód, a vékony és a szélesebb abroncsok teljesítménybeli különbsége nem volt olyan nagy, mint gondolná.

Miért válassza a téli gumit 195 65 r15?

Ha Ön autótulajdonos, és téli szezonban gyakran vezet, akkor fontos, hogy megfontolja a téli gumi 195 65 15 vásárlását. Lehet, hogy minden évszakában van gumiabroncs készlete autójának, de nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy a hógumik kifejezetten a téli időszakra készültek, olyan helyekre, ahol szinte mindenhol hó van.

A téli gumiabroncsokat általában különféle típusú vegyületekből készítik, amelyek alacsonyabb hőmérsékleten is lágyabbak maradnak. Lágyabb gumiabroncsokkal ellátott téli gumiabroncsok esetén erősebb tapadás és könnyebb tapadás érhető el, a fékezés és az általános kezelhetőség. Ezeknek a gumiabroncsoknak természetes szilícium-dioxid és gumi alkatrészei is vannak, ezért nem keményednek meg különösen hideg időben - ez egy olyan jellemző, amelyet nem tudsz megszerezni a szintetikus gumiból.

Téli gumiabroncsok vásárlásának egyszerű módjai, téli gumi 195 65 r15 ár

A téli gumiabroncsok vásárlásának legjobb helye oldalunk 195 65 r15 téli gumi árukeresője. Szolgáltatásunk által nemcsak a legnépszerűbb márkákat, hanem megbízható szolgáltatásokat és 195 65 r15 téli gumit olcsón is találhat. Először ki kell választania a kívánt téli gumiabroncs méretét, és ki kell választania a kívánt márkát. Ha kész, akkor most megteheti rendelését és fizethet egyszerű és könnyű fizetési lehetőségeinkkel.

Pénzt takaríthat meg, vásároljon gumiabroncsokat online, és figyeljen az eladásokra, árengedményekre és kedvezménykódokra. A gumiabroncsgyártók gyakran kínálnak postai árengedményeket és szezonális eladásokat, míg egyes online kiskereskedők egyedi promóciós kódokat kínálnak. Ha gumiabroncsokat vásárol online, akkor kihasználhatja egy egyszerű fizetési terv előnyeit is.

Vásárlás előtt kövesse ezeket a tippeket, hogy megtudja, mely gumiabroncsokat használja az autójához, a vezetés típusától, a jármű gyártmányától és modelljétől, valamint a gumiabroncs méretétől függően. És keresőnk rendelkezésére áll bármikor, hogy a legjobb téli gumi 195 65 r15 méretű kínálatot találja meg, össze tudja hasonlítani találatait, és ár-érték arányban a lehető legjobb döntést hozza meg.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 155
továbbiak megtekintése 20
ebből 155
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé