Kiválasztott Szűrők

205 55 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


205 55 r16 téli gumi

Az olyan országokban, mint Németország, Svédország és Ausztria, a téli gumiabroncsok, amint számíthat arra, kötelező a téli hónapokban. Ugyanakkor, bár az autóvezetőknek nem kötelező az Egyesült Királyság vezetőinek, a járművezetőknek továbbra is gondolkozniuk kell néhányba történő befektetésről.

Vessen egy pillantást arra, hogy miként működnek a téli gumiabroncsok, és miért élvezhetik a járművezetők a készlet tudását, ha hidegre vált az időjárás.

Mi a téli gumiabroncs? A téli gumi 205 55 16 és a normál gumiabroncsok közötti fő különbség a futófelület mélysége. Téli gumiabroncsokon 8 és 9 mm között kezdődik, szemben a szokásos gumiabroncsokkal 7 és 8 mm között. A gumiabroncson belüli hornyok szélesebb és mélyebbek is, és nagyobb csatornát képeznek a hó és a víz áthaladásához, amely megtartja az út tapadását.

Ennél is fontosabb, hogy a téli gumiabroncsok gyártásához használt gumi nagyobb arányban tartalmaz természetes gumit és szilícium-dioxidot a vegyületben. Ez nem annyira keményedik, mint a szintetikus gumi hideg időben, ami javítja a gumiabroncs tapadását is.

Milyen előnyei vannak a téli gumi 205 55 r16 típusnak?

Amellett, hogy javítja a közúti tapadást, ami nyilvánvalóan növeli a közúti biztonságot nedves és jeges körülmények között, a téli gumiabroncsok befolyásolják a megállási távolságokat is.

A gumiabroncs-gyártó, a Continental szerint a téli gumiabroncsokkal felszerelt jármű 35 méter után megállt egy havas úton (mindössze 30 mph sebességtől). Normál gumiabroncsok esetén a szükséges féktávolság további nyolc méter (43 méter). Ez még két autóhossz.

Mínusz méret: kisebb átmérőjű kerekek használata keskenyebb, magasabb profilú gumiabroncsokkal (a járművek eredeti berendezéseinek fenntartása mellett). Ezzel jobb mélyhómérsékleten való tapadás érhető el, ami nagy megtakarításokat eredményezhet a téli gumiabroncsok és kerekek csomagjain is.

Jók-e a 20 hüvelykes gumiabroncsok hóban? A 20 hüvelykes gumiabroncsok kiválóan működnek az utakon, kivéve a hóban és a talajon. A 19 hüvelykes gumiabroncsok jobban elnyelik az utat, mint a 20 hüvelykes gumik. A téli gumi 205 55 16, a 16-os mérettel pedig még jobb.

Mennyibe kerül, téli gumi 205 55 r16 ára?

Mint a legtöbb gumiabroncs, a költsége függ az autótól és a gumiabroncs minőségétől is, de általában a jó téli gumiabroncsok mindegyike 20 ezer Ft körül kezdődik. A Falken gumiabroncs-gyártó szóvivője elmondta: „Érdemes megjegyezni, hogy a téli gumiabroncsok pénzt takaríthatnak meg. "Általában olcsóbb vásárolni, mint a nyári gumiabroncsokat, és mivel ezeket használja, megtakaríthatja a drága nyári gumiabroncsok kopását, így hosszabb ideig tarthat."

Van-e hátránya a téli gumiknak?

Amint számíthat arra, hogy a téli gumiabroncsok nem olyan hatékonyak, mint a nyári gumiabroncsok 7 Celsius fok feletti hőmérsékleten. Például a tapadás csökkenthet és a fékezési távolság meghosszabbodhat a meleg időjárású társaikhoz képest.

A legtöbb autószakértő egyetért abban, hogy ha tavasszal, nyáron és ősszel 17 és 18 hüvelykes, vagy még nagyobb méretű kerekekkel üzemelteti járműveit, akkor tényleg fontolóra kell vennie a téli kerekek 16-hüvelykre való csökkentését. akár 15 hüvelykes is, ha lehetséges.

A téli gumiabroncsok könnyebben elhasználódhatnak, ha melegebb hónapokban használják. Azonban ezeket a kérdéseket meg lehet oldani gumiabroncsok cseréjével, amikor az időjárás újra melegszik. 205 55 r16 téli gumi eladó darabokat 205 55 r16 téli gumi árukeresővel találhat, így

a legjobb téli gumi 205 55 r16 opciókat szerezheti meg.

Bár ezek a gumiabroncsok árai magasnak tűnhetnek, ne feledje, hogy a gumiabroncsok jól megtervezett termékek, amelyeket úgy terveztek, hogy az Ön, járműve és utasai biztonságban legyenek az úton. Ne felejtse el azt sem, hogy mint sok terméknél, a gumiabroncsoknál is, azt kapja, amit megfizet. Kicsit többet fizetve magasabb minőségű gumiabroncsot kaphat, amely hosszabb ideig kitarthat, és jobb vezetési élményt, biztonságot kínál az úton. Emellett lehetnek olyan igényei, ami jobban passzol vezetési stílusához, a leggyakoribb közlekedési fajtájához (autópálya vs. közút). Ezért ajánljuk kifejezetten keresőnk használatát, mert általunk gyorsan és egyszerűen találhatja meg az Ön által keresett termékeket.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 226
továbbiak megtekintése 20
ebből 226
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé