Kiválasztott Szűrők

215 65 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Két fő különbség van a 215 65 r16 téli gumi és a normál gumiabroncsok között:

A téli gumiabroncsok eltérő mintázatúak, szélesebb hornyok és keskeny rések a futófelület szélein, amelyek együttesen jobb tapadást biztosítanak a hóhoz és a jéghez. A második különbség az anyag, amelyből a gumiabroncs készült. A standard gumiabroncsok futófelületéhez használt gumi merevebb lesz, amikor a hőmérséklet csökken, és a tapadás hét Celsius fok alatt kezd csökkenni.

A téli gumi 215 65 16 esetén más anyagot használnak, amely puha és tapadós marad, jóval nulla alá. Az ezzel a gumival készült gumiabroncsok hópehelyet vagy hegyet jelképeznek az oldalfalon. A téli gumiabroncsok nem vezetnek egy autónak a MOT teszt sikertelenségéhez, ám vannak hátrányai a tárolás és a költség szempontjából.

Téli gumi 215 65 r16 használata

A legtöbb európai járművezető, aki váltja a téli gumikat, két kerék- és gumiabroncs-készlettel rendelkezik, így könnyen átválthatók. Még akkor is, ha acélkerekek télen történő beszerzése az autó ötvözetei helyett sok pénzbe kerül a tulajdonos számára.

A téli gumiabroncsok végleges cseréje lehetőség, de nem ajánlott, mivel a téli gumiabroncsok kevesebb tapadással rendelkeznek, ha az időjárás felmeleged, gyorsabban elhasználódnak, és az autó több üzemanyagot fog felhasználni.

Kompromisszumos megoldás azon járművezetők számára, akik extra tapadást akarnak télen, de nem akarják, hogy a két kerékkészlet költségei vagy kellemetlenségei legyenek, az egyszezonos gumiabroncsok felszerelése.

A használt gumikeverék és a futófelület eredményeként egész évben használhatók, ahogy a neve is sugallja, de mint bármilyen kompromisszum, nem lesznek olyan jók, mint a standard nyári gumiabroncsok vagy téli gumik hóban és jégben.

Mivel ugyanazt a gumikeveréket használják, mint a téli gumiabroncsokat, a hópehely vagy a hegy szimbólummal kell rendelkezniük, de lehetnek egy nap szimbólumuk is, vagy "M + S" (sár és hó) felirattal lehetnek ellátva.

A gumiabroncsok cseréjének alternatívája, ha hóláncot vagy láncokat hord, amelyek illeszkednek a hó mélyéhez. A hózokni viszonylag legújabb innováció; erős szövetből készül, amely megfogja a havat, és nyújthatóvá válik a gumiabroncs felett. Ezek egyike használható standard gumiabroncsokkal, és nagyon könnyen illeszkednek a csomagtartó sarkaiba vagy nyáron a garázsba.

Téli gumi 215 65 r16 ár

A téli gumiabroncsok árai a gyártótól függően változnak, de valószínű, hogy négy gumiabroncs esetében akár 100 ezer Ft-nál nagyobb a mennyiség. A felszerelési költségeket és a normál gumiabroncsok téli hónapokban történő tárolását is meg kell fizetnie.

A téli gumiabroncsok költségesek lehetnek, de megtakaríthatja a nyári gumiabroncsok kopását és meghosszabbítja azok használatát a nyári hónapokban. Használja 215 65 r16 téli gumi árukeresőnket, hogy megtalálja a 215 65 r16 téli gumit olcsón.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 61
továbbiak megtekintése 20
ebből 61
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé