Kiválasztott Szűrők

195 55 R16 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


195 55 r16 téli gumi méret és nyomás

Amikor új téli gumi 195 55 16 szettet vásárol a járművéhez, feltétlenül ellenőrizze a gyártó által megadott méretspecifikációkat. Ezek a részletek megtalálhatók a tulajdonos kézikönyvében, a vezetőoldali ajtókereten vagy az üzemanyagsapka alatt. A dolgok egyszerűbbé tétele érdekében a legjobb módszer az eredeti gumiabroncsokkal azonos méretű gumiabroncs használata.

Téli gumiabroncsok esetében az ajánlott gumiabroncs-nyomás PSI-ben megegyezik a nyári gumiabroncsokkal. Ezen információkért megismerheti a tulajdonos kézikönyvét, a vezetőoldali ajtókeretet vagy az üzemanyagsapkát. Nem kerülheti el a légnyomás ingadozásait; minden 10 fokos levegőhőmérséklet-esés után az abroncsok egy PSI-t csökkennek.

Fontos dolog az, hogy két-négy hetente ellenőrizze a gumiabroncsnyomást, és szükség esetén töltse fel. Az alacsony gumiabroncsokkal történő vezetés befolyásolja az üzemanyag-takarékosságot és a futófelület kopását, és akár átütést is eredményezhet.

A téli gumiabroncsokat kifejezetten a jeges téli utak kihívásainak kezelésére tervezték. Általában mély hornyokkal és csapokkal vannak ellátva, és lágyabb keverékből készülnek, hogy fagyos körülmények között még jobban tapadjanak.

Az alábbiak szerint különbözik a téli gumi 195 55 r16

A speciálisan kialakított futófelület gumiból készült téli gumiabroncsok megkönnyítik az autó vezetését jeges és havas utakon.

A téli gumiabroncsok széles futófelülettel és extra vágásokkal vannak ellátva, amelyek úgynevezett „darabok” -nak felelnek meg, amelyek a gumiabroncs számára extra harapást biztosítanak a téli utak, hegyek és éles sarkok megfogásához, valamint a hó felhalmozódásához.

A legtöbb járművezető úgy találja, hogy a téli gumiabroncsok extra biztonságot nyújtanak számukra, amikor nehéz téli körülmények között vezetnek. A nyári gumiabroncsok hideg hőmérsékleten gyorsabban elhasználódnak, mint a téli gumiabroncsok. A téli gumiabroncsok optimálisan teljesítenek 7 °C és annál alacsonyabb körülmények között.

Az online ajánlatok nagyon nagy számban és szinte zavaróak lehetnek. Ezért a megfelelő gumiabroncsok megtalálása érdekében összehasonlíthatja mind a termékeket, mind az árakat a Tyres.net webhelyen. A jó minőségű és megfizethető gumiabroncsok megtalálása érdekében az online összehasonlító portál változatos keresési és szűrési lehetőségeket kínál.

Téli gumi 195 55 r16 ár tekintetében igazán egyszerű dolog lehet, legjobb téli gumi 195 55 r16 megtalálására lehetőséget kínál 195 55 r16 téli gumi árukeresőnk. Így a legjobban tud dönteni árat és minőséget áttekintve, vagy akár összehasonlítva, ráadásul ki sem kell mozdulnia otthonról. Mindent el tud intézni otthonról.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 124
továbbiak megtekintése 20
ebből 124
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé