Kiválasztott Szűrők

195 50 R15 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A 195 50 r15 téli gumi szilárd befektetés a téli időjárásra

Gyors tények: Mit kell tudni a téli gumiabroncsokról. Ha a téli hőmérséklet 7 fok alá esik, minden télen vásároljon téli gumiabroncsokat. Egyes országokban a törvény ezeket előírja. Keresse meg az M + S és a Three-Peak Mountain Snowflake szimbólumot az oldalsó falon, ez azt jelenti, hogy a gumiabroncs megfelel a nemzetközi előírásoknak.

Maximalizálja a jármű kezelését és tapadását úgy, hogy téli gumik 195 50 15 az autó mind a négy kerékpozíciójára felhelyez. Az optimális teljesítmény és biztonság fenntartása érdekében ellenőrizze a légnyomást a jármű kézikönyvének megfelelően.

Tehát készen áll arra, hogy vásároljon téli gumiabroncsokat autójához. Gratulálunk. Ha olyan régióban él, ahol a hőmérséklet minden évszakban 7 fok alá esik, ez egy nagyon ésszerű döntés, ha biztonságot akarunk biztosítani önmaga és más útközben lévő felhasználók számára.

Téli gumi 195 50 r15 tulajdonságai

A téli gumiabroncsok egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek enyhítik a hó, a jég és az eső hőmérséklet kockázatát az úton, biztosítva a gépjárművezetőknek a kormány mögött a nagyobb irányítást.

Most, hogy elhatározta, hogy tovább halad, végezzen egy kis kutatást. Például téli gumiabroncs-készletbe történő befektetés esetén az autó mind a négy kerékpozíciójába kell felhelyeznie őket. Ez maximalizálja a jármű kezelését, és csökkenti annak a kockázatát, hogy a hátsó vagy az első tengelyen elveszíti a tapadást, ha csúszós utakon halad. Ne keverje a nyári és téli gumiabroncsokat a személygépkocsikban.

A gumiabroncsok vásárlásának döntő kritériuma általában a gumiabroncsok minősége és ára. Új gumiabroncsok vásárlásánál nem csak az ár, hanem az egyes gumiabroncsok teljesítményértéke is fontos. A független gumiabroncs tesztekkel foglalkozó vezető tesztelő szervezetek nagyon jó információkat szolgáltathatnak. A Tyres.Net oldalon vásárolhat gumiabroncsokat, összehasonlíthatja az árakat és megtalálhatja a legkedvezőbb ajánlatokat. Külön keresheti egy adott gumiabroncs-üzlet / gumiabroncs-kereskedő ajánlatait is. A megfizethető gumiabroncsok megtalálásához csupán egy egér kattintással kell számolnia, hogy a leginkább ésszerű szolgáltatóhoz irányítsuk át.

Íme néhány hasznos dolog, amelyet érdemes figyelembe venni, mielőtt új téli gumiabroncsot választana. Téli gumi 195 50 r15 ár tekintetében nem mindig egyszerű eset, de szerencsére 195 50 r15 téli gumi árukeresőnk segítségével rálelhet arra, amire igazán vágyik ár-minőség arányában.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 40
továbbiak megtekintése 20
ebből 40
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé