Kiválasztott Szűrők

185 65 R14 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Melyek a 185 65 r14 téli gumik hátrányai?

A nyilvánvaló probléma az, hogy a téli gumiabroncsok nem válnak olcsókba, bár az ütés csökken, amikor emlékszel rá, hogy amikor mindig használja őket, megtakarítja a másik készlet kopását, így azok hosszabb ideig tartanak.

Talán még nagyobb probléma az, hogy mit kell tenni a leszerelt gumiabroncsokkal. Mind a négyet egyszerre meg kell változtatnia - és meg kell tartania a nyár beálltát, amikor az időjárás javul -, de a négy gumiabroncs sok helyet foglal el. Bizonyos esetekben a kereskedő tárol egy készletet egy „gumiabroncs-szállodában”, de lehet, hogy fizetnie kell a kiváltságért.

Lehet, hogy azt is hallotta, hogy a téli gumik 185 65 14 kevésbé kényelmesek a haladáshoz, mint a nyári ekvivalens, bár ez tapasztalatunk szerint nem történt meg - tesztelőnk valójában azt mondta, hogy a Golf kényelmesebb a téli gumiabroncsokon.

Megéri-e a téli gumi 185 65 r14 használata?

Végső soron az egyszerű kérdés az, hogy először a téli gumiabroncsokat kell-e felszerelni. Kétségtelen, hogy javítják az autó viselkedését téli időjárás mellett, ám ezek nem felelnek meg kellemetlenségeiknek, tehát valószínűleg attól függ, mennyit kell vezetnie télen.

Ha az ország olyan részein kell vezetnie, ahol hosszabb ideig télies és hideg az idő, a téli gumiabroncsok valószínűleg megéri a gondot és költségeket; de ha olyan helyen él, ahol a hőmérséklet ritkán esik 7 ° C alá, vagy egyszerűen csökkenti a téli vezetést, akkor valószínűbb, hogy egész évben szeretne nyári gumikkal ragaszkodni.

Végső tanácsunk: téli gumi 185 65 r14 ár

Ha téli készletet szeretne, akkor a legjobb, ha inkább hamarosan, mint később kapja meg őket. A készletek korlátozottak, és hamarosan elfogynak, amikor az előrejelzők figyelmeztetni kezdenek a rossz időjárásra. Javasoljuk, hogy október és március között szereltesse fel őket.

Azok számára, akik téli útviszonyokon vezetnek M + S gumiabroncsok nélkül, számolniuk kell a bírságokkal és a rossz pontokkal. Nem megfelelő gumiabroncsok okozta ütközések esetén elveszítheti még a jogosítványt és a biztosítási fedezetet is. Ha a futófelület mélysége túl alacsony (kevesebb, mint 1,6 mm), akkor más problémákkal is szembesülhet.

A gépjármű tulajdonosoknak ezért új szettet kell vásárolniuk időben. Ha a Tyres.net szolgáltatását használja a termékek és az árak összehasonlításához, gyorsan megtalálhatja a megfelelő modellt, és sok pénzt takaríthat meg. Ha szeretne 185 65 r14 téli gumit olcsón találni, használja 185 65 r14 téli gumi árukeresőnket! Legyen bármilyen márka vagy típus, biztosan meg tudja találni a legideálisabbat téli gumi 185 65 r14 árat, egyéni igényeinek megfelelően.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 45
továbbiak megtekintése 20
ebből 45
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé