Kiválasztott Szűrők

185 60 R15 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


185 60 r15 téli gumi hideg időjáráshoz

Tényleg két gumiabroncsra van szüksége az autójához? Európa részein a járművezetők számára általános vagy akár törvényi követelmény is, hogy két kerék- és gumiabroncs-készletet tartson - egyet nyáron, másikat télen.

A normál „nyári” gumiabroncsok merevülnek, amikor a hőmérséklet csökken. A téli gumiabroncsokhoz olyan típusú gumi (nagy szilícium-dioxid-tartalommal), valamint futófelület mintázattal van tervezve, hogy alacsony hőmérsékleten - + 7 ° C alatt - rugalmas maradjon, hogy jobb fékezési és kezelési teljesítményt biztosítson hóon és jégen, valamint nedves utakon hideg körülmények között.

A téli gumiabroncsokat egy jelkép jelzi, amely hópehelyet vagy hótalpú hegyeket mutat.

A téli gumi 185 60 15 nem igazán alkalmasak egész évben történő használatra, és a nyári gumiabroncsok jobban teljesítenek, ha a hőmérséklet emelkedik és az út száraz, tehát kétféle gumiabroncsra lesz szüksége, ha speciális téli gumiabroncsokat szeretne választani.

Téli gumi 185 60 r15 gumiabroncsok

Miért nem kell téli gumiabroncsokat használni? Jó gyakorlati és gazdasági okok miatt a téli gumiabroncsok itt nem kötelezőek: Sok régióban csak ritkán fordul elő olyan időjárási viszonyok, amelyek igazolhatják a többletköltségeket és a szóváltást.

Sok járművezető úgy dönt, hogy nem használja az autót, amikor a hó vagy a jég körül van.

Az összköltség túl magas lenne - országosan hozzávetőlegesen 15 milliárd font lenne a kerekek, abroncsok, a tárolási és felszerelési költségek szempontjából.

Ki vásárolhat téli gumiabroncsokat?

A legjobb téli guminak 185 60 r15 akkor van értelme, ha az ország távoli területén élsz, ahol a körülmények valószínűleg hosszabb ideig rosszabbak lesznek.

Másutt nehezebb lehet igazolni a költségeket, bár ennek személyes döntésnek kell lennie, az alábbiaktól függően:

  • A rossz időjárás veszélye
  • Magabiztossága vezetés közben, és
  • Mennyit kell vezetnie, ha hó és jég van körül.
  • Kerék
  • Tarthatja ugyanazokat a kerekeket, és szerezhet gumiabroncs-szerelőt, hogy évente kétszer cserélje gumiabroncsait - nyárról télen őszre és télen télen nyárra tavasszal -, vagy vásárolhat egy második kereket is.

Téli gumi 185 60 r15 ár

Egyes szállítók téli gumiabroncsokat árusítanak, amelyek előre vannak felszerelve acélkerekekhez:

Az acélkerekek olcsóbbak, mint az ötvözetek. 185 60 r15 téli gumi árukeresőnk segítségével mindent megtudhat, amire szüksége van. Lehet, hogy váltania kell egy másik típusú kerékanyára vagy csavarra - ellenőrizze a szállítót vagy az autógyártót. 185 60 r15 téli gumi eladó darabjait,

185 60 r15 téli gumi olcsón vagy a legjobb téli gumi 185 60 r15 áron elérheti oldalunkon keresztül.

Hólánc

A téli kerekek és gumiabroncsok meglehetősen drágák, ezért érdemes elgondolkozni a láncok vészhelyzetekre való szállításában. ne feledje: Láncokat csak úgy használhat, ahol az útfelületet tömörített hó vagy jégréteg védi a károsodásoktól. A hóláncok kellemetlen lehet, ha hideg kesztyűs kezekkel és hóval telesztett kerék ívekkel felszerelni és eltávolítani lehet.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 102
továbbiak megtekintése 20
ebből 102
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé