Kiválasztott Szűrők

185 60 R14 Téli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


185 60 r14 téli gumit kell vásárolnom az autómhoz?

A téli hónapok rossz időjárása károkat okozhat az utakon. A téli gumiabroncsok segíthetnek Önnek a mobilitásban, de megéri-e őket?

A tél lehet a vidám szezon, de az utakon ez nem igaz. Ha a hó és a jég megérkezik, a körülmények árulók lehetnek. A Közlekedési Minisztérium adatai szerint 2014-ben több mint 2000 ember sérült Magyarország utcáin bekövetkezett közúti balesetekben, amit a hó vagy jég okozott.

Mik a téli gumik 185 60 r14?

A téli gumikat 185 60 14 kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy szörnyű körülmények között jobban teljesítsék, növelve a tapadást kanyarodás és fékezés során. Ez azt jelenti, hogy biztonságosabb a vezetés, ha ijesztő az időjárás. Megnézheti a téli gumiabroncsot, mert annak oldalán hópehely szimbólum található.

A téli gumiabroncsokat kissé lágyabb gumi-keverékekkel tervezték, amelyek természetes gumit használnak, mint a nyári vagy a szezonális gumiabroncsok, és rugalmasak maradnak alacsony hőmérsékleten is. Különböző mintázatúak is, több kisebb gumi vágással (az úgynevezett csípéssel), amelyek nagyobb tapadást eredményeznek a nedves vagy hóval borított utakon, és segítik elkerülni az aquaplanning kialakulását. Mint a "normál" gumiabroncsokhoz, a különféle autókhoz széles választék és ár kínálkozik.

A teljesítménybeli különbségek életmentő lehetnek. A Michelin gumiabroncs gyártó szerint a megállási távolság a 31 mph-tól havonta 63 méter egy nyári gumiabroncsokkal felszerelt autóban, 32 méter pedig azonos téli gumiabroncsokkal felszerelt autóban. Ez sok változást eredményezhet egy vészhelyzetben.

Ezen túlmenően, mivel jobban tapadnak, a téli gumikkal felszerelt autó stabilabb és biztonságosabb, így valószínűbb, hogy sarkon fordul.

Ne tévessze össze a téli és a hideg időjárású gumiabroncsokat a terep gumiabroncsokkal, amelyek olyan országokban találhatók, amelyek éghajlata éghajlati viszonyoknál nehezebb. Ezeknek fém- vagy műanyag csapjai vannak beépítve a gumiba, és bár nélkülözhetetlenek a sarkkörtől, az Egyesült Királyságban nem törvényesek az úton.

Mikor használhatom téli gumiabroncsokat, téli gumi 185 60 r14 ár?

Az első dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy nem kell várnia a hóra és a jégre. A hőmérséklet kritikus tényező annak eldöntésében, hogy mikor cserélje szokásos gumiabroncsait és vásároljon téli gumiabroncsokat, mert ezek akkor működnek, amikor a hőmérséklet 7 ° C alatt van. Ez a kereszteződés pontja, ahol a nyári vagy a szezonális gumiabroncsok - amelyek a legtöbb magyar autóhoz standardként vannak felszerelve - kevésbé hatékonyak.

185 60 r14 téli gumi árukeresőnk segíti, hogy megtalálja az önnek legmegfelelőbb 185 60 r14 téli gumit olcsón. 185 60 r14 téli gumi eladóktól származó ajánlatokat tekinthet át, és a legjobb téli gumi 185 60 r14 ár tekintetében megtalálhatja az igazit, majd gyorsan és egyszerűen intézheti el a vásárlást honlapunk segítségével.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 42
továbbiak megtekintése 20
ebből 42
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé