Kiválasztott Szűrők

205 55 R16 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


„Minden évszak” és a 205 55 r16 négyévszakos gumi vásárlás

A szezonra vonatkozóan háromféle gumiabroncs közül lehet választani; nyárra, télre és egész évre. A nyári gumiabroncsok a szokásos gumiabroncs termékek, amelyeket nyáron szerelnek fel egy autóra, és március és október közötti meleg hőmérsékletekre alkalmasak. A többi gumiabroncsok lágyabb keverékéből készülnek, a nyári gumiabroncsok tökéletesen képesek megbirkózni a meleg, száraz utakkal, kiváló kezelhetőségi és kormányzási jellemzőket kínálva a vezető számára.

Aztán jönnek téli gumiabroncsok, amelyek a legjobban megfelelőek a téli hónapokra, amikor a hőmérséklet 7 Celsius fok alá süllyed. Külön gumikeverékből készülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy havas vagy jeges körülmények között is megfogják az utat. Apró, horgonyzott horony vágja át a gumiabroncsok mintázatát, és jobb tapadást biztosítanak a havas vagy jeges úthoz.

Végső megoldás: négyévszakos gumi 205 55 r16

És végül az all-season, azaz négy évszakos gumiabroncsok következnek. Ez alapvetően egy mindenki számára alkalmas megoldás, amely képes megbirkózni a nyári meleggel, száraz utakkal, a hidegebb téli napokon pedig szintén jól működik. A 205 55 r16 négyévszakos autógumik, szezonális gumiabroncsok kompromisszumot jelentenek az előző két típusú gumiabroncs között, és minden évszakban és időjárási körülmények között jól működnek. Az ezen gumiabroncsok gyártásához használt gumi keveréket úgy tervezték, hogy jól működjön mind a nulla Celsius fok feletti, mind alatti hőmérsékleten.

Az enyhébb éghajlattal rendelkező országokban, például az Egyesült Királyságban, ahol a nyarak ritkán telnek hőséggel, és télen is ritkán tapasztalható hosszabb hóesés, a négy évszakos gumiabroncsok jó kompromisszumot jelentenek. Nedves terepen szintén nagyon jól működnek.

A négy évszakos gumiabroncsok különleges jeleket viselnek. A leggyakoribb az M + S (sár és hó) szimbólum, miközben megtalálja az egyéb négy évszakos gumiabroncsokat hópehely szimbólummal. Néhánynak egyszerűen az oldalán van az ALL SEASON felirat.

Hogyan vásárolhatok 4 évszakos gumi 205 55 r16 méretet?

Ma már 205 55 r16 négyévszakos gumit olcsón találni nem nehéz, rengeteg opciónk van, számos neves és kisebb márkától is. Mindig járjunk utána a részleteknek, de ha ez nehézségekbe ütközne, nyugodtan érdeklődjünk szakembernél. 205 55 r16 négyévszakos gumi árukereső segítségét is igénybe vehetjük, hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás menete egy-egy szettnél.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 110
továbbiak megtekintése 20
ebből 110
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé