Kiválasztott Szűrők

195 65 R15 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A 195 65 r15 négyévszakos gumi kinek ajánlott?

Számos járművezető számára az egyszezonos abroncsok a végső megoldás az egyre szélsőségesebb éghajlatunkhoz. Mert tudják kezelni a nyári hőt és a hirtelen viharokat, valamint a téli nedves utakat és hóeséseket, mindezt anélkül, hogy a kerekek és gumiabroncsok cseréje és tárolása költségei és kellemetlenségei lennének. 195 65 r15 négyévszakos gumi árukereső segítségével találja meg magának a legjobb 195 65 r15 négyévszakos autógumikat.

A gyártók tisztában vannak a járművezetők igényeivel, akik minden helyzetet a lehető legegyszerűbb módon akarnak fedezni, és a közelmúltban nagy roham indult meg az új, minden évszakra szóló tervekkel, ideértve azokat a vállalatokat is, amelyek korábban elkerülték ezt az irányzatot. Ezért a 195 65 r15 négyévszakos gumi olcsón már nem egy elérhetetlen vágy.

A koncepció nagyon egyszerű: a járművezetőknek nem kellett váltaniuk a nyári gumiabroncsokról a téli gumiabroncsokra, amikor az évszakok jöttek és mentek, mivel egyetlen gumiabroncs készlettel képesek vezetni az év minden időszakában.

A négyévszakos gumi 195 65 r15 használata

A 195 65 r15 4 évszakos gumi speciális gumikeveréke minden időjárási és útviszonyoknak köszönhetően kiváló tapadást biztosít nedves és esős felületeken, és egész évben használható. Ez megtakarítja a szezonális váltások költségeit, és megnyugtatást ad a vezetőknek, akik olyan területeken élnek, amelyek temperamentumos időjárási viszonyoknak vannak kitéve.

Manapság a szezonális gumiabroncsok teszik ki a világszerte eladott gumiabroncsok döntő többségét, és továbbra is hasznos kompromisszumot jelentenek a téli és a nyári gumiabroncsok között.

4 évszakos gumi 195 65 r15 vezetés közben

A futófelület kialakítása mindig megőrzi az úttal való érintkezését. A speciális bordázott futófelület mintázatnak köszönhetően a gumiabroncs szorosan követi az útfelületet. Ez növeli a kormány reakcióképességét és a vezetési stabilitást. Más szavakkal, a kormányzási reakcióképesség gyorsabbá és pontosabbá válik, és a gumiabroncs szerkezete stabilizálódik az azt befolyásoló vezetési nyomással szemben. A nagyobb vállvezeték blokkok növelik a kanyarodási képességet és az erőt. Szilárdan megfogják az útfelületet, hogy minden időben biztonságosabb irányíthatóságot biztosítsanak.

Találja meg a legjobb 195 65 r15 négyévszakos autógumikat és árakat, kérje ki szakember tanácsát, hogy mindekor a legmegfelelőbbet válassza, ha valamiért le kellene cserélnie autója szettjét, vagy csupán épp itt az ideje.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 91
továbbiak megtekintése 20
ebből 91
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé